20120413

uutuustuote

Oy Puolitoistavuotias Ab. Meiltä aidot tunteenpurkaukset joka tilanteeseen. Varo halpoja kopioita.

Jyrkkä ei ulkovaatteille -itku
Sisältää liikerataa hiljalleen laajentavan spagettikiemurtelun. Kiihtyy portaattomasti hössötyksestä ja hokemalla lapsen nimeä nopeutuvalla tempolla ja nousevalla intonaatiolla. Sammuu itsestään joitain minuutteja pukemisen lopettamisen jälkeen tai ulkotiloihin siirryttäessä.

Sattuu -huuto
Äänenvoimakkuus kasvaa eksponentiaalisesti hampaiden tulon aikaan ja esimerkiksi neuvolassa rokotettaessa. Satunnaisgeneraattori arpoo pituuden, lyhimmillään muutamia sekunteja, pisimmillään viikkotolkulla. Tokenee vanhemman sylissä tai särkylääkkeellä. Puhaltaminen saattaa jouduttaa off-asentoon siirtymistä.

Tylsäääää -narina
Monotoninen nasaalilla höystetty äänimerkki, haastava sammuttaa, toimitetaan lisäosilla lahkeessa roikkumiseen sekä kiellettyjen asioiden tekemiseen. Lisämaksusta mukaan myös plus-paketti jossa toistuva ei-sana sekä tavaranheittelyosa.

Kehtasittekin kieltää -vollotus
Erittäin aidon näköiset isot kyyneleet, lyhentää vanhemman pinnaa 80% markkinoiden johtavaan itkuun verrattuna. Kliinisesti testattu. Mukana myös huomasikohan kukaan -laajennusosa vilkuilulla ja automaattinen toisto vilkuilun jälkeen.

En varmasti mene syöttötuoliin -karjunta
Toimitetaan käyttövalmiina, jäinen rautakanki -moodiin asennettuna. Vaihteleva ääniala on synkronoitu vanhemman verbaalista ja non-verbaalista kommunikointia vastaavaksi. Syöttötuoli ei kuulu hintaan.

En syö -väninä
Reagoi etenkin vihanneksiin ja terveelliseen ruokaan. Vaihtaa kieltäydyttävää ruoka-ainetta sattumanvaraiselta vaikuttavan hienovaraisen syklin myötä. Varottava joutumasta kosketuksiin herkkujen kanssa sillä saattaa aiheuttaa vakavan oikosulun.

Vain äiti kelpaa -nikottelu
Aktivoituu automaattisesti iltaisin. Suosittu hittituote, nyt pakkauksessa mukana myös tulen kanssasi jopa vessaan -plug in sekä isi ei saa edes vilkaista -laajennus.

Vain äiti kelpaa -nikottelu v2.0
Käänteentekevä, päivitetty tuote jossa äidin tilalle on vaihdettu isä. Muut tekniset tiedot: Katso Vain äiti kelpaa -nikottelu.

Et tasan istu alas -rääkynä
Tunnistaa automaattisesti kahvikuppiin tarttuvan käden noin 90% prosentissa tilanteista, aktivoituu välittömästi vanhemman saadessa ruoan lämpimänä eteensä. Tunnistus toimii myös unimoodin ollessa kytkettynä.


Uhma
Luulitko testanneesi jo kaikki olemassa olevat yhdistelmät eri tuotteista? Uhma-paketti yhdistää saatavilla olevat tunnepurkaustoiminnot uudella ja yllättävällä tavalla. Aktivoituna paketti sisältää lukemattoman määrän yhdistelmiä. Kokoamisohjeet paketin sisällä. Toimitetaan sekunneissa.


Eikä tässä vielä kaikki. Nyt vihdoin markkinoilla odotettu uutuustuotteemme!

En kertakaikkiaan lopeta ollenkaan -raivari
Täysin riippumatta toimenpiteistä jatkuva raivokohtaus, mukana aidot kyyneleet, nyrkeillä lattiaan hakkaaminen, vanhemman työntäminen pois, repiminen, huutaminen sekä Jyrkkä ei ulkovaatteille -paketista tuttu veltto spagetti -efekti. Ei vaihto- tai palautusoikeutta.

16 kommenttia:

 1. Pakkohan tämä linkki oli miehelle lähettää :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos!
  Aamun parhaat naurut :D
  Niin tuttua.

  VastaaPoista
 3. Tein ihan saman kuin Riikkakin :D

  Meidän vastaavasta (Oy Kaksivuotias Ab) löytyy useita hyvin samankaltaisia ominaisuuksia monipuolisilla lisäosilla höystettynä. Uhma-paketti meiltä vielä puuttuu, ei olla pidetty sitä niin tarpeellisena. Toki senkin hankinta lienee piakkoin ajankohtaista.

  VastaaPoista
 4. Tää kuulostaa PELOTTAVAN tutulta :D

  VastaaPoista
 5. Niin hyvä =). Hihittelin yksikseni juttua lukiessani ja pohdin, josko kehottaisin miestäkin lukemaan. Meillä kuitenkin esikoinen vasta tulossa, joten taidan jättää väliin. Ettei nyt mies ihan täysin järkyty jo näin etukäteen tulevasta.

  VastaaPoista
 6. Ei varmasti yhtään hauskaa livenä koettuna, mutta oikein viihdyttävää näin luettuna. Kiitos nauruista. :D

  VastaaPoista
 7. SUPER! Sait tiivistettyä olennaisen toiminnan :)

  VastaaPoista
 8. Loistava! :D

  Meillä on vasta versio 0.1, päivitys tulossa varmaankin lähiaikoina. Pakko lisätä vielä, että täällä vanhemmat mietti ihmeissään, kun lapsi ei suostu makaamaan selällään enää vaipanvaihdon tai minkään yhteydessä. Mietittiin korvakipua, pääkipua, selässä tai häntäluussa jotain tärähdystä, mutta ei. Uhmahan se.
  Hölmöt vanhemmat.

  VastaaPoista
 9. Tuo kiljuminen...meidän oy ab vois myydä uutta kiljumistyyliä ääniaseena kaukoitään. Hajottas mellakkajoukotkin tehokkaasti.

  VastaaPoista
 10. Naurattaisi muuten, mutta kun... on tuo Oy Kaksijapuolivuotias Ab. Lisaisin muuten kattavaan ominaisuuksien listaan viela syon-vain-aidin-sylissa-istuen-muuten-heittaydyn-lattialle-karjumaan. No, kuulonalenemaa odotellessa ;)
  --- Jaksuja.

  VastaaPoista
 11. Ha, loistavaa tekstiä! :D

  VastaaPoista
 12. Ah, love it! Ja osoittaa taas kerran miten oleellista on vertaistuki: oma tuska kaksi päivää yli 1,5-vuotiaan tytön kanssa helpotti taas kovasti. Siis kiitos tästä!

  Harmi etten itse keksinyt tälläista postausta, olisin siitä vallan ylpeä :)

  VastaaPoista
 13. Kyllä hymyilytti, loistava teksti! Ja mulla ei siis ole eikä tule lapsia, mutta töiden puolesta olen saanut nauttia kaikista kyseisistä ominaisuuksista (joskin ehkä lievennettynä, sillä parhaat palathan säästetään aina vanhemmille ja varsinkin iltaan). Ja onneksi aika kultaa muistot <3

  VastaaPoista
 14. Hyvää tekstiä. Olette ihania :)

  VastaaPoista
 15. Hienosti kirjoitettu! Tykkään kirjoituksistasi muutenkin.

  Tähän tekstiin voin vain todeta, että onneksi omat lapset ovat jo isoja.. vaikka ei sen puoleen, jatkuvaa 'uhmaikää' se on tämä elämä. Nuorille tulee murrosikä.. siinä itselle jo samalla keski-ikä.. tai ainakin kriisi siitä. Edessä on vielä 50-villitykset ja eläkeikä :D

  VastaaPoista
 16. Ah! Tosi hyvä postaus! Kyllä tää pitää jakaa lähipiirin äiti-ihmisille.:)
  nim. myöskin puolivuotiaan äiti

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!