20120403

riviin järjesty


Saatuani aamupäivän työt päätökseen, aloin varovasti silmäillä yli äyräidensä pursuavaa työpöytääni ja tajuntaani alkoi vaivihkaa hiipiä ajatus siitä, että siivoaminen voisi olla ihan varteenotettava vaihtoehto. Sulassa sovussahan ne tavarat toisaalta ovat, kameran objektiivit ja tussit ja kuplamuovit, lisäsalama ja ulkoinen kovalevy, nitoja ja kynsilakat. Vaikka väitänkin viimeisen asti löytäväni omasta luovasta kaaoksestani kaiken tarvittavan, on myönnettävä, että aika ajoin tapahtuva tavaroiden läpikäyminen on myös ihan suotavaa.

Päästyäni vauhtiin pistin vielä kaikki kynätkin järjestykseen. Minun on pitänyt vuosia kauan jo erotella toimivat ja roskapussin omat toisistaan. Olen pantannut uusien tussienkin ostoa kun en enää itsekään tiedä mitä minulla on jo ja mitä puuttuu. Musta roskasanko täyttyi ihan kiitettävästi, joukossa oli mm. nostalgisia tämän geelikynän ostin Hollannista vuonna 2007 -tyyppisiä tapauksia.

Nyt löytyy joka väri ja viivoitin. Kelpaa taas sotkea yllin kyllin.3 kommenttia:

  1. Tuo hammasharja on hauska "yksityiskohta" :D

    VastaaPoista
  2. Voi siun pöytä näyttää olevan oikea aarrepöytä jonka äärelle päästessä voisi viettää monta tuntia. Ihanan inspiroivaa.

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!