20120421

päivä puppun ja ikkun seurassa

Puppu ja ikku ovat tänään toimeliaalla päällä. Niille on luettu kirjaa ja niitä on halailtu. Ikku juo kuulemma kahvia ja istuu ihan oikealla tuolilla. Kirjanlukusessiosta ikku sai häädön kun ei osannut pysyä istuvassa asennossa istua kunnolla. Koko kööri on myös pötkötellyt lattiatyynyllä kun väsy yllätti.
9 kommenttia:

 1. suloisia kuvia! ja itseasiassa tarkoitukseni oli linkittää nää: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3375208391996&set=oa.366693136702175&type=1
  keräätkös näitä, vai onko näitä useamman tyyppisiä? toki kaukana teiltä ovat, eikä postikuluista hajua, mutta pakko oli infoa silti laittaa, josko kiinnostuit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kerään kyllä mutta ovat tosiaan vähän kaukana. Tosin aika mahtavaa, että jollain on todella vielä uusia paketissaan. Suurin osa liikkuu käytettynä.

   Poista
 2. Ihania kuvia. Taas.
  Mitä kokoa noi seppälän vaatteet ovat teidän tytöllä? siis kun mainitsit että ovat reilua mitoitusta....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No itseasiassa otin vähän sekalaisen kokoelman sekä 80-, että 86-kokoisia. Täytyy tosin aavistuksen vetää sanoja takaisin, eivät nuo loppujen lopuksi olleet ihan niin reiluja kuin miltä ne näyttivät mutta melko löysää mitoitusta kuitenkin. Nyt jos menen shoppaamaan lisää, otan kyllä samantien tuon 86:sen. O:han oli siis viimeksi neuvolassa 79cm pitkä ja suurin osa vaatteista pyörii nyt tuolla 80/86 -tienoilla.

   Poista
 3. Ihania kuvia! :)

  VastaaPoista
 4. Noita kuvia katsellessa tuli tunne kuin olisi ollut itse leikissä mukana, suuni taisi jo alkaa muodostamaan vuorosanojaki:) Sulla on uskomaton tilanteen ja tunteen vangitsemisen lahja.

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!