20120414

maistelua, haistelua ja muutama mainio ostos

Kylläpä olikin vauhdikas päivä. Aloitimme jo aamusta suuntaamalla keskustaan ja koukkasimme ihan ensin Nudgeen Ipanajamit-kantispäivää katsomaan. J hoiti O:n viihdyttämisen mallikkaasti Nudgen puolesta tarjoillun Ella ja Aleksi -sarjan katsomisen lisäksi. Minä ehdin sillä välin katsella kaikenlaista muuta.


Katselemisen lisäksi pääsimme myös maistelemaan sillä tarjolla oli NOW-luomulimonaadia. Oli myös mukava huomata, että ei luomulimun tarvitse aina olla kummallista maultaan. Seljankukkien ja ties mistä tuotujen marjauutteiden sijaan nämä limut olivat ronskisti black colaa, orange colaa, sunny orangea sekä fresh lemonia. Eli ihan tuttuja makuja limsoja juovalle muutenkin. Ja mitkä etiketit! Sisäinen visualistini saattaisi ostaa näitä ihan vaan pakkauksen vuoksi. Makutestissä puolestaan voittajaksi ainakin allekirjoittaneen mielestä nousi tuo mainittu orange cola, O puolestaan nautti varsin vauhdilla oman sunny orange-versionsa. Maistelemisen lisäksi kävin kyllä salaa vähän haistelemassakin. Aiemmin ostamani ihanan porkkanatuoksun kanssa samaa sarjaa oleva Nu Green sopisi mainiosti kesätuoksuksi. Ja ei tämä pakkauskaan pahitteeksi olisi tuonne kylppäriin koreilemaan.


O puolestaan ihastui mahtaviin Snooshyihin niin paljon, että meinasi itku tulla kun niitä ei saanut ottaa. Ei sillä, kyllä minäkin mielelläni muutaman näistä käsintehdyistä jakinkarvatyypeistä kotiuttaisin kaiken maailman nallepuhien sijaan.  


Lopulta mukaan lähti kuitenkin oranssiksi tilaihmeeksi ristimäni pussukka joka syö vaivatta niin virtapiuhan kuin ulkoisen kovalevynkin. Ja näiden lisäksi vielä paljon muuta. Olen jonkin aikaa jo etsiskellyt nimenomaan virtapiuhalle sopivan kokoista pussia ja nyt saan tarvittaessa kaiken muunkin tietokonesälän mukaan, omiin lokeroihinsa jaoteltuna. Olen muutenkin hurahtanut ihan täysin näihin tämän sarjan säkkeihin ja pussukoihin. O:n leluista suurin osa on isoissa säilytyssäkeissä ja minun laukussani kulkevat niin pienet kolikot kuin läppärikin näissä samoissa säilytysasioissa. 
Ja sitten ostoskassiin hyppäsi vielä kassan kohdalta heräteostoksena ihana ilmapallotyttö. Loppupäivän vietimmekin hieman toisenlaisissa tunnelmissa, niissä juotiin limun sijasta päärynänmakuista pillimehua ja kuunneltiin korppien raakuntaa. 1 kommentti:

  1. Oliks honore des presin uutuustuoksusta mitään puhetta milloin julkaistaan? Nu green ois kyllä just sopiva sulle, kun oot valttanut että tapat kasvit. Sit ainakin ois tuoksu jäljellä.

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!