20120409

designer-pöksyt ja postia sinulle

Tein klassiset ja piipahdin vain ihan vähän eräässä loppuunmyynnissä. Se klassinen osuus on siis se, että ostin jotain normaalihintaista. En vain voinut jättää näitä mahtavia pöksyjä sinne. Molemmissa koivissa lukee nyt näyttävän kissan kokoisilla kirjaimilla, että DESIGNER. Olkoon nämä ironinen kannanottoni niin kevätmuotiin kuin työvuoreenikin.


Ja suunnittelijan pöksyissä on tässä on oltukin tovi jos toinenkin. Sen lisäksi, että ehdin varmaan kuluttaa nuo mainitut housut puhki ennen kesää (pitäisiköhän hakea vielä toiset?), olen myös viettänyt ison osan tästä pääsiäislomaksikin kutsutusta pätkästä koneen ääressä. Työn alla on niin hyväksymiskirjeitä, lehden mediakorttia, erästä toimintakertomusta kuin kirjaakin. Ja ihan vaan pari muutakin juttua.


Mieltäni lämmitti kuitenkin kevätauringon lisäksi kaikkein eniten tämä juuri julkistettu Sinulle on postia! -tempaus. Blogimutsit pistivät ja pistävät tuulemaan kun Oi mutsilassa toivottiin salaisen blogiystävätoiminnan paluuta ja Ipanaisessa kuultiin toive ja tartuttiin tuumasta toimeen. Kiitos näiden mahtavien tyyppien, tällainen on nyt tulossa. Ilmoittaudu mukaan ja tsekkaa lisätiedot Ipanaisen omasta blogista. Sen lisäksi, että aion itse viivana ilmoittautua, ovat myös tempauksen visuaaliset palikat allekirjoittaneen käsialaa.

1 kommentti:

  1. Hienot pöksyt! Ja hieno ulkoasu! Tää oli taas näitä hyviä juttuja, mitkä toteutuvat kun vahingossa niistä mainisee :) Odotan jo innolla paketin kasausta ja uutta blogiystävää!

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!