20120308

syö jäätelöä paikassa biitsi

Kun jalat painuvat pehmeään upottavaan hiekkaan, lämpötilan ollessa 26 astetta plussan puolella, ei uskoisi juuri raahautuneensa napakassa pakkasessa ensin Vantaan perämetsistä Helsingin puolelle ja sitten vielä koko kaupungin halki aivan sen toiseen päähän. Vaan kannatti piru vie raahautua, perillä odotti GB Glacen uutuusjäätelöitä ja kuten mainittua, varsin kesäinen rantatunnelma.
Hiekalla kävely oli O:n mielestä vasta so coming season, että meni sylihommiksi koko jäätelönsyönti. Vaan mitäpä tuosta, kuvat vain ovat tästä syystä aika surkeita mutta jäätelö oli kyllä hyvää. Makuja oli laidasta laitaan, O kävi kimppuun lopulta lusikka toisessa ja haarukka toisessa kädessä. Infinity Chocolate oli nimensä mukaisesti loputtoman suklaista kaakaopapuineen kaikkineen, Devils&Angels puolestaan yllätti chilinmakuisilla punaisilla rakeillaan. Jääkiekkofaneja kosiskeleva uustuotantojäätelö Lakulätkä maistui allekirjoittaneelle lakritsifanille erittäin hyvin ja O puolestaan fanitti kyseistä herkkua tarjonnutta herraa vielä pitkään olkapääni ylikin vilkuttaen.


Ehdottomaksi ykkössuosikiksi meidän molempien mielestä nousivat kuitenkin ihanat mehujäärakeet. Meinasi itku tulla kun ne loppuivat (niin kummalta?). Mansikan ja sitruunanmakuiset rakeet tuovat mieleen lapsuuden limenväriset samanlaiset ja purnukkakin on samanmallinen. Tämä toivottu nostalgia- ja makuelämys kulkee nyt nimellä Calippo Shots. Varma ensi kesän hitti niin aikuisten kuin lastenkin juhlissa, ainakin meillä.


Kiitos vielä herkullisesta palasta kesää joka tuli talven keskelle ihan yks kaks yllättäen! Se tuli tarpeeseen!

5 kommenttia:

 1. Niin kade! Pakko hakea tänään purnukka "jotain hyvää jäätelöä" ja mentävä vaikka saunan lauteille nautiskelemaan:) Mutta mistä hiekka, kun ei ole sitä kissaakaan;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinu, ihana idea! Meilläkin on vain puurouhetta, siihen jalkojen työntäminen ei ehkä ole niin raflaava idea myöskään. :D

   Poista
 2. Anonyymi8/3/12 11:50

  Noita mehujäärakeita on ollut niin ikävä! Monta kesää ihmettelin, että mitä niille vihreille kävi.

  VastaaPoista
 3. Oi, mehujäärakeet ovat takaisin? Ihanaa!

  VastaaPoista
 4. Ano ja Salla, näin juuri. Moni muukin on toivonut rakeita takaisin ja nyt GB Glace toi ne jälleen markkinoille. Myynnissä näiden pitäisi olla huhtikuun alussa. :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!