20120324

studio keittiössä

Olen usein kirjoittanut siitä miten asiat loksahtelevat kohdalleen, palaset löytävät toisensa ja aiemmat mitättömiltä tuntuneet tapahtumat muuttuvat yhtäkkiä merkityksellisiksi kun aika on oikea. Tänään on lauantai ja minä teen töitä. Siinä ei sinänsä ole mitään yllättävää mutta se työpäivän sisältö yllätti kyllä jälleen kerran.


Niin, kukapa ei haluaisi saada palkkaa paperinukkeleikeistä?


Muistathan vielä ne P:n roskiskatoksesta pelastamat paperinukkekirjat joille odottelin sopivaa käyttöä ja ideaa. Sieltä se sitten tuli, sähköpostin syövereistä kun tarvittiin sopivaa kuvitusta. Tässähän sitä on kirjakaupalla. Ei muuta kuin sakset laulamaan.Neidit Pauline, Clara ja Emma saivat tanssiaismekot päälleen ja pääsivät keittiönpöydälle poseeraamaan kameralle. Kurkistus kulisseihin kertoo, että yleisönä toimivat minun kahvimukini, O:n nokkamuki, puoliksi syöty karjalanpiirakka sekä pari jäähtynyttä lihapullaa ja laskupinon kulma.


2 kommenttia:

  1. oih, onpa ihania! tulee mieleen ecardsit.

    VastaaPoista
  2. Ihania! Mullakin taitaa olla Nukkemuseosta aikoinaan ostettuja vastaavia jemmassa jossain. Tarviiskin kaivella esille)
    Voiko tuossa tulla jotakin tekijänoikeusjuttuja vastaan? Saako siis jonkun toisen piirtäjän teoksia käyttää osana omaa tuotostaan?

    Johanna

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!