20120305

pätkiskakkuneitsyt

Kaikkien netissä ja sosiaalisessa mediassa vietettyjen vuosienkaan jälkeen, en ole kertaakaan saanut aikaiseksi kokeilla tuota ruokablogien ja keskustelupalstojen parhaat ohjeet -ketjujen legendaarisinta leivonnaista. Kun P sitten tänään pyysi vaati jotain äärimmäisen suklaista ja mieluiten itse leivottua, muistin jälleen tämän hehkutetun herkun ja päätin vihdoin kokeilla sen tekemistä itsekin.


Pätkiskakkuneitsyys on nyt menetetty ja jestas että oli muuten hyvää. Ja uskomattoman helppoa tehdä vaikkei mikään kakkutaikuri olisikaan.




6 kommenttia:

  1. ooo! saisko linkkiä ohjeeseen jota käytit? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohje löytyy täältä: http://www.myllynparas.fi/portal/suomi/kuluttajat/reseptit/makeat_leivonnaiset/piirakat_ja_tortut/patkiskakku/

      Tuonne blogin facebook-sivulle kannattaa liittyä, linkkailen sinne aina tällaiset kilkkeet itse postausten lisäksi. :)

      Poista
  2. Anonyymi6/3/12 07:35

    Namnam.. :> Kannattaa muuten kokeilla sellaista pätkisjuusto/hyydykekakkua mihin se pätkis sulatetaan siihen ns. juusto-osaan..valitettavasti ohjeesta mulla ei ole mitään käryä kun en itse ole vielä leiponut sellaista, mutta eiköhän google auta. :D

    Tiqqqu

    VastaaPoista
  3. Onpas herkullisen näköistä kakkua!
    Blogissasi on hienoja kuvia :)

    VastaaPoista
  4. pitkästä aikaa täällä kävin ja pakko saada tuota kakkua..

    VastaaPoista
  5. kakku tehty viikko sitten :) oli onnistunut ja kehuttiin, että maistajan omassa kakussa pätkikset jotenkin palaa vuuan pohjaan aina, että mikä ihmeen ohje mulla oli kun ei ollut palannut :D

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!