20120303

päivän väri

Otin äsken pureskeltavat D-vitamiinini ja ulkona paistaa häikäisevän kirkas lauantaiaurinko. Räiskyvän oranssein tunnelmakuvin varustautuneena, päätän tehdä tästä hyvän päivän. Osa kuvien irtaimistosta on jo löytänyt uuden kodin, osa taas oranssin värin lisäksi on ja pysyy. Mitä sinä aiot tehdä tänään?9 kommenttia:

 1. Ihanan oranssia!

  Kysymys, oletko ollut tyytyväinen noihin Lifefactoryn pulloihin? Olen jo jonkin aikaa niitä Amazonista ihaillut. Plussia, miinuksia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oranssi on jotenkin ihanan voimakas väri. <3

   Lifefactoryt ovat meillä käytössä kyllä. Plussaa tulee ehdottomasti ulkonäöstä sekä kestävyydestä käytössä. Voi antaa lapsellekin käteen eikä tarvitse pelätä, että menee säpäleiksi vaikka putoaisi. Lisäksi kaikki pullot ja osat voi halutessaan pestä astianpesukoneessa ja tietenkin näissä on ylipäätään lasipullojen edut eli ei vaarallisia liukenevia muoveja jne. Lisäosia on myös kiitettävästi saatavilla, meillä ehti mennä tuttipullovaihe ohi ennenkuin sain näitä käyttöön joten siirryimme sujuvasti nokkamukinokkaan ja korkkiosaan.

   Miinusta tulee lasten pulloissa lähinnä painosta. Lasinen pullo oli alkuun todella painava pideltävä pienelle vaikka olikin pienin koko. Tämä toki menee sitten ohi kun lapsi kasvaa. Aikuisten pulloissa on häirinnyt melko iso suuosa, siitä on hankala etenkin liikkuessa juoda. Jonkinlaista sporttinokkaa on käsittääkseni niihinkin saatavilla tai ainakin tulossa jossain vaiheessa. P käyttää omaansa salilla ja on ihan tyytyväinen, itse olen vähän kahden vaiheilla juuri tuon isohkon suuosan takia ja odottelen sitä korkkiratkaisua omaani. :)

   Poista
  2. Ja vielä pieni mainos loppuun, Amazonin lisäksihän Suomeen näitä tuo maahan Big Small Company joiden jälleenmyyjiltä kyseisiä pulloja voi myös ostaa.

   Poista
 2. Sieltä tilaisin varmasti, jos Suomessa asuisin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kas, enpä itse täältä pääkaupunkiseudun perukoilta naputellessani tullut edes ajatelleeksi ettetkö olisi Suomessa. :D

   Poista
  2. Niin ja pöh, unohdin kiittää tietysti, kiitos siis!
   Ja nyt lopetan tämän kommenttilaatikon spämmäämisen ;)

   Poista
  3. Suapi spämmätä. :) Mukavaa jos olin avuksi. :)

   Poista
 3. Hehee, no enpä mä erityisemmin maininnut, ja onhan tuo kuitenkin muille hyvänä vinkkinä! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan virkistäviä kuvia!! Kyllä oranssi vaan on mahtava väri! Mietin sitä just, kun meillä on työhuoneessa Eero Aarnion muoviset tuolit oranssin värisenä. Oranssi piristää! :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!