20120329

jalat rikkinäisissä tennareissa ja pää pilvissä

Aika usein kun pyyhältää koko päivän muiden kiireiden jälkeen johonkin (blogi)tapaamiseen, tuntee itsensä räjähtäneeksi ja vähän ulkopuoliseksi. Miettii, että missä vaiheessa kehtaa ottaa kameran esiin ja harmittelee reikiä sukkahousuissa. Tunnetta lisää eksponentiaalisesti hieman fiinimpi ympäristö jossa jokainen sojottava suortuva ja hohtavanvalkoinen kissankarva mustassa vaatteessa näyttää huutomerkiltä.


Maanantaina lampsin tiensä päähän tulleissa tennareissani juuri tällaiseen ympäristöön. Helsinki Day Span kynttilöin kuorrutettu ja hiljainen pehmoisin matoin varustettu aula sai jo minut erittäin tietoiseksi märistä sukistani ja mustista silmänalusistani. Marssin kuitenkin määrätietoisesti rauhoittavan musiikin soidessa yläkertaan ja tupsahdin Me&I:n bloggaajailtamaan.

Onneksi tämä ilta osoittautui lämminhenkiseksi poikkeukseksi epävarmaan ulkopuoliseen oloon. Vaikka en ketään entuudestaan tuntenutkaan, tunsin oloni kotoisaksi ja ne kameratkin kaivettiin esille samantien kun illan järjestäjät pääsivät vauhtiin uuden malliston esittelyssä. Seurue oli pieni ja puhelias ja mallisto herkullisen värikäs.


Jonkun verran tätä kotiäitien tupperware-henkistä vaatemerkkiä on kritisoitu ja ainakin omiin korviini on kantautunut muutamia "onhan niitä pilvikuoseja hei muillakin" -kommentteja kun olen todennut niiden vetoavan minuun. Toki on mutta ihan yhtä ihania ne pilvet ovat Me&I:n mallistossa kuin muuallakin. Pilvet = pilvet = pilvet = ihana. Ei siis ole kovin yllättävää, että omat suosikkini vanhoista ja uusista vaatteista olivat juuri näitä taivaalla leijuvia hattaroita täynnä. Löytyi pilviä pepun päällä, kuumailmapallolla pilvien seassa matkustavaa pupua ja uutuutena myös ruskeaa torkkupeittoa joka muuttaisi meille samantien ellei erilaisia peittoja olisi jo useampi kappale.

Eniten vetosi tietenkin herkullisen oranssina hehkuva pilvibody ja mustana hevosena dinosauruksena hauska dinopaita jonka printti ainakin allekirjoittaneelle oli ihan uusi. Pilvet tuntuivat olevan muidenkin suosiossa, äidille ja tyttärelle sopivia kesähattuja soviteltiin kiivaasti ja kuulinpa myös erinäisistä autoteippaussuunnitelmista joihin tämä samainen taivaankappale liittyy.Malliston esittelyn lisäksi meitä hemmoteltiin makoisalla iltapalalla ja servetitkin olivat malliston kuosien mukaisia. Tarjolla oli suolaista ja makeaa ja loppuhuipennuksena saimme vielä käsihoidon. Parafiinihoitoon kuuluivat patalapun näköiset kintaat mutta lopputulos oli lupausten arvoinen.
Pehmein käsin kannoin kotiin myös pienen lahjuksen O:lle sillä kirkuvanvihreästä paperikassista paljastui uutuustuote, froggies everywhere -tunika. Myönnän, että olin hieman skeptinen tuon vaaleanpunaisen kanssa mutta O:n kokeillessa (sitä piti tietenkin kokeilla hetisamantiennytvälittömästi) sitä päälleen, tuli marjapuuromainen sävy paremmin esiin ja sammakot herättivät myös ihastusta. O:n mielestä tämä mahtava kesäasu täytyi ehdottomasti höystää hieman talvisemmalla, katu-uskottavalla pipolla.Kiitos ihanasta illasta, kotoisasta olosta, herkuista ja herkullisista malliston helmistä niin Me&I:lle kuin kanssabloggajillekin. Lupaan heittää nyt välittömästi roskiin sekä mainitut, risat tennarini, että omat turhat ennakkoasenteeni joukkoon sopimattomuudestani.

Kuvan, jossa esiinnyn itse, otti Jarna Tyylisuuntauksia-blogista. Kiitos!

3 kommenttia:

 1. Pakko myöntää, että mä olen EDELLEEN Me&I-neitsyt. Siis en ole koskaan käynyt edes kutsuilla (en taida olla tarpeeksi piireissä MISSÄÄN). Mutta haluaisin käydä, koska nuo pilvet vetoavat muhun(kin), puhumattakaan ihanista väreistä ja freeseistä kuoseista. Tuntuu, että meandin parjaaminen on nyt vaan jotenkin ultracoolia, mun mielestä siinä ei ole mitään muuta vikaa, kuin ne hinnat joita niistä pyydetään kirpparilla (Piilossa oli räjähtänyt ja reikäinen Me&I velourmekko hintaan 22e...).

  Onneksi meidän avoimessa daagiksessa on aika paljon ko. merkin fanittajia, joskohan joku joskus kutsuisi allekirjoittaneenkin mukaan rientoihin. ;)

  VastaaPoista
 2. Olipa kiva kirjoitus. On ollut kiinnostavaa nähdä mitä kukakin kirjoittaa tästä=)

  Mulla sama suosikki eli tuo dinopaita!

  VastaaPoista
 3. kyllä on söpöjä vaatteita :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!