20120212

vannomatta paras

Ja niinkuin minä vannoin, ettei yhtään paperilennokkia enää ikinä minnekään. Enpä vain raaskinut kaatopaikallekaan tätä laivuetta laittaa, ovat ylijäämiä Finlaysonin näyteikkunasta ja lepäilleet työhuoneen perukoilla hetken. Keittiö on on valjuillut ilman valaisinta paristakin syystä. Ensinnäkin se pistoke koukkuineen ei ole keskellä pyöreää pöytäämme (mikä huutava vääryys!) ja toisekseen sopivaa (=sopivan hintaista) valaisinta ei vain ole tullut vastaan. Mielessä on ollut jotain kulmikasta ja graafista joten sen asianhan tämä tee-se-itse -kasa ajaa kyllä. Valoa se ei tietenkään anna mutta onneksi on loisteputket.Ja vannoa ei kannata näemmä muutakaan. Ärsyttävän pilkuntarkasti keittiöön mallattu punamustavalkoinen värimaailma sai kolauksen uusien verhojen myötä. Koko ilme muuttui kertaheitolla raikkaammaksi vaikka vähän epäilinkin noiden neonoranssien, sinisten, metsänvihreiden ja pinkkien vivahteiden sopimista yhteen sen kaiken muun kanssa mitä keittiöstä löytyy. (Ja sitä lattialistakeijua odotellessa.)
Ja koska koko kyökki tuli samalla siivottuakin lentokoneromusta niin pitihän sitä kuvata sitten vähän muutenkin. Siistinähän se pysyy tasan seuraavaan ruokailuun asti. Nauroinkin P:lle, että mä kannan kohta taas meidän arjen tänne keittiöön takaisin.


13 kommenttia:

 1. Kiva keittiö teillä! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana lentsikkahökötys :)

  Mitä pikkupränttiä tossa jääkaapin ovessa on? Näytä vähän tarkemmin - alkas kiinnostaan.. ;)

  VastaaPoista
 3. Kauuuuuunista!

  Ei muutaku pensseli käteen ja sutimaan listat valkosiks...vai mustiksi? ;D

  VastaaPoista
 4. Hei Kottarainen, mistä tuo verho on? Jossain blogissa törmäsin pöytäliinaan joskus (liekö sama kangas vain eri käyttötarkoituksessa), mutta livenä en oo nähnyt missään. Oi mistä mä löydän tuon??
  Ja on kyllä ihanan raikas keittiö!
  -Miia

  VastaaPoista
 5. Emilien, kiitos. :)

  Pieni Lintu, lentsikoita tuli tosiaan tehtyä aimo kasa ja vannoin etten laita niitä enää mihinkään. Toisin kävi. :D

  Jääkaapinovessa on runousmagneetteja, voin ottaa niistä lähempää kuvaa kun kerkiän. :)

  Ano, mieli tekisi sutia kyllä mutta vuokranantaja lienee eri mieltä. Harkitsen tässä koko ajan jonkinasteista teippausta. :D

  Ano, verho on nimenomaan tuo näkemäsi pöytäliina. Ihastuin siihen ihan silmittömästi mutta oikeassa käyttötarkoituksessaan se ei meidän pyöreään pöytään oikein sovi. Laitoin siis verhoiksi.

  Kyseessä on siis HAYn Fold/Unfold, omani tilasin Nest.co.uk -sivustolta alesta. Aika suolainen on hinta nimittäin ihanuudella. Näkyy olevan muutamilla muillakin sivuilla kyllä mutta samaa hintaluokkaa joka puolella.

  Lotta, kiitos. :)

  VastaaPoista
 6. Aivan huippuihana keittiö teillä! :)

  VastaaPoista
 7. Oi, tulipas ihanan raikas uusi ilme keittiöön verhot vaihtamalla! Ihana!

  Joko te adoptoisitte mut? Mä oon sisäsiistikin...

  VastaaPoista
 8. kiva tuo verho, tosi nätti.

  VastaaPoista
 9. Ihana keittiö yhä edelleen! Ja valaisimien paikkoja ollaan manailtu täälläkin, niin helppoa jos sitä kohtaa voisi itse vaihtaa ihan tuosta noin vaan :D

  VastaaPoista
 10. Ooo, kuulostaa jännälle :)

  VastaaPoista
 11. Ei herrajumala mä olen kateellinen teidän keittiöstä!

  VastaaPoista
 12. Ginger, kiitos, tykkään itsekin kyllä paljon. :)

  Sascia, tänne vaan kuule, pysytkö sä hengissä jos sua ruokkii suklaamuffinseilla? :D

  Oi mutsi, kiitos, tää muutti ilmettä yllättävän paljon. :)

  Salka, valaisinongelmat tuntuvat olevan aika yleisiä. Nyt kun sain tämän ratkaistua, pitäisikin miettiä mitä ihmettä teen tuolle pimeälle ja ahtaalle eteiselle. :/

  Pieni Lintu, ne oli jossain vaiheessa ihan hitti. Mä kirjoitan niistä kohtapuoliin kun ne ovat eräässä työjutussakin pinnalla. :D

  Essi, no en tiiä kannattako niin kade olla. Tässä on tehty aika paljon kaikenlaista ennenkuin on päästy tähän pisteeseen. :D Mehän aloitettiin siis ruman puunvärisillä kaapinovilla ja myrkynvihreillä ikkunanpokilla... ;)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!