20120225

vaiheittain etenemisen perusteet

Kohteen valloitus / vaihe 1

Siirry kohteeseen huomaamatta ja äänettömästi. Tarkasta lattiataso ja sieltä löytyvät todisteet. Pidä huolta jälkivarmistuksesta ja kiinnitä huomiota kohteen mittasuhteisiin ja todisteiden tarkkaan sijaintiin.Kohteen valloitus / vaihe 2

Etene alhaalta ylöspäin. Lattitason kartoituksen jälkeen, siirry seuraavalle tasolle. Etene hitaasti mutta varmasti. Tee kenttätutkimusta ja testaa teoriasi kliinisesti. Toista testi.Kohteen valloitus / vaihe 3

Alhaalta ylöspäin edettyäsi, laajenna valloitettua aluetta sen jälkeen sivuttaissuunnassa edeten. Tutki kohteen sisältämät elementit erityistä huolellisuutta ja varovaisuutta noudattaen.


Kohteen valloitus / vaihe 4 / siirtymävaihe

Huolehdi siirtymävaiheiden riittävästä kestosta. Tarkista etenemissuunta etukäteen ja siirry seuraavaan kohteeseen huolellisesti. Ole valmiina mahdollisten takaa-ajajien yllättäessä.


Kohteen valloitus / vaihe 5 / tehtävän loppuun saattaminen

Siirry lopulliseen kohteeseen ja leiriydy sinne. Tee huolellinen maastokartoitus ja listaa löytämäsi todisteet.  Pyydä lennonjohdolta ilmatukea siirtyäksesi kohteen vielä korkeampiin osiin ja varaudu nopeaan palautukseen takaisin lähtöruutuun.

2 kommenttia:

 1. XD

  Jännityksestä pidätin vaistomasesti hengitystä kuvien välillä, meinaako se oikeasti kiivetä sinne lavuaariin?? Miten se sinne pääsee?? Ai kauheeta ei kait se putoa?? :D

  Tästä manooverista olis kiva nähdä videopätkä :)
  Samalla näkis että onko O koko ajan noin ilmeikäs kuin mitä kuvista näkee?

  Monia tuon ikäisiä pikkumuksuja olen nähnyt ja hoitanut, mutta kukaan ei ole ollut kasvoiltaan noin monipuolinen kuin O, hällä on niin selkeästi luettavat kasvot ja ilmeet, kauniit sellaiset :)

  VastaaPoista
 2. Ihana! :D <3 Ja miten ihana yöpaita, heti rupesin suunnittelemaan samantyyppistä veljentytölleni... Hurmaavinta nuo pikku töppöjalat, jotka pönöttävät helman alta!

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!