20120213

tuohi poikineen

Halon näköiset hääkutsut olivat asiakkaan mukaan jymyhämmennysmenestys. Tärkeä päivä oli nyt lauantaina ja tässä vielä loppuosa tuohisesta projektista. Käsiohjelma syntyi samalla idealla kuin kutsukin, nyt mentiin tosin toiseen suuntaan ja palamisen ja nuotion sijaan puu alkoi muuttua paperiksi. Sisäaukeamalla jatkuu sama idea, puunsyitä näkyy keskellä ja reunat ovat paperia.

Pienet kääröt olivat vieraiden toivotuksia varten, koristeena tällä kertaa ihan aitoa tuohta. Tilannekuvat otettu keskellä yötä työhuoneen syövereissä. Sormet tuohessa ja pöytä paperisilpun peitossa.


Yleensä en ehdi laittaa sen kummempia muistamisia asiakkaille sen varsinaisen työn lisäksi. Se työ ja sen tekeminen täydellä sydämellä on se minun tapani olla mukana tärkeissä hetkissä. Tällä kertaa tein poikkeuksen kun kesken projektin vastaan osuivat nukkekotikokoiset halot ja kirves. Ne vain sopivat tälle parille kuin nakutettu. Onnea vielä K ja J!5 kommenttia:

 1. Siis vau - tosi kiva idea1

  VastaaPoista
 2. ihan käsittämätön olet! mieki haluan olla ihan aikuisten oikeesti askartelija - jolle vieläpä maksettas!!! jatka samaan malliin - olet paras ....gogogo!!!!inerur

  VastaaPoista
 3. Pieni Lintu, näistä tuli kieltämättä oikein mainiot. Idea erähenkisyyteen tuli asiakkailta itseltään ja siitä sitten lähdettiin yhdessä kehittelemään eteenpäin ja päädyttiin tähän. :)

  milla, no kiitos. Punastelen oikein täällä. :D

  Tokihan minustakin on ihanaa, että vihdoin saa tehdä sitä mitä haluaa ja elantokin tulee visuaaliselta alalta. Vaikka toisaalta, on tässä tehty töitäkin sen eteen kymmenisen vuotta jo, että tähän on päästy. :) Olen ehdottomasti sitä mieltä, että unelmia voi ja pitää tavoitella!

  VastaaPoista
 4. Onneksi meidän suuri päivä on vasta 2014, niin kerkeän säästämään rahaa, jotta voidaan teetättää kutsut sulla! H. ihastui noihin kutsuihin ikihyviksi kun näytin kuvat, mikä ei tietystikään yllätä ketään. :) VAU!

  VastaaPoista
 5. Hih, taidan tietää ihmisen, jolta tilaan kutsut, jos joskus satun naimisiin menemään-ihan huikeita, oot niin taitava!

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!