20120227

toivekuva ja kiireisiä päiviä

Koska en täältä hervottoman paperisirkuksen ja lukemattomien projektieni keskeltä ehdi näemmä enää edes blogata, toteutan tänään vain erään kuvatoiveen ja toivotan teille mukavaa ja ehkä vähän vähemmän kiireistä alkanutta viikkoa.


Pieni Lintu (jolla on muuten ihastuttava blogi) toivoi parempaa kuvaa keittiöpostauksessa vilahtaneesta jääkaapinovesta. Täältä pesee. Magneetteja oli joskus enemmänkin mutta kyllästyin sekasortoon ja oveen jäivät vain harvat ja valitut. Jääkaappirunousmagneetit ovat muuttaneet mukanani jo ties kuinka moneen kotiin ja muodostavat pääosan koko ovesta. Nämäkin ovat yleensä vielä tiukemmin riveissään järjestyneinä mutta aiemman projektin tiimoilta poimin välistä pari mukaani työhuoneeseen.

Punaiset kirjaimet ovat kirppikseltä, kahviopas saatu jonkin kahvinäytteen mukana, Emily the Strange lienee hankittu Hollannista ja pahanilmanlintu postikortin yläpuolella on omaa käsialaani. Postikortti taas on Kiasmasta kun sopi niin hauskasti myös keittiön väreihin. Pannukakkuohje punaisessa neliössä on Iittalan myymälästä ja kahvikupin muotoisen magneetin alkuperää en kertakaikkiaan muista enää. Liekö tullut joltain lahjaksi.

Mitä sinulla on jääkaapin ovessa?

3 kommenttia:

  1. Meidän jääkaapin ovessa on vain munakello keskellä ja suht ylhäällä.. sellainen kompassia muistuttava ja kaunis. :)

    VastaaPoista
  2. Muistoja eli matkoilta ihanista paikoista ostettuja mangneetteja :)

    VastaaPoista
  3. http://nopus-nokiss.blogspot.com/2011/03/kevat-ja-jaakaapin-ovi.html :)

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!