20120219

terassikausi avattu

Ulkona tuiskuaa niin maan pirusti mutta meilläpä avattiin terassikausi. Rouhean puisen nukkekodin laattalattialla on hyvä istuskella ja tutkia hieman tarkemmin katon ja portaiden rakenteita ennenkuin äiti kantaa tämän kirppislöydön työhuoneeseen tuunattavaksi.
Riesa haluaisi kovasti muuttaa avaraan alakertaan jonka tyhjät huoneet kaikuvat vielä. Erilaisia sisustusratkaisuja pohdittiin pyllyt pystyssä sulassa sovussa. Yläkertaan muutti myös lego-dalmatialainen, saa nähdä miten tulevat Riesan kanssa toimeen.
Onhan tässä remontoitavaa mutta se on tarkoituskin. Kukapa raaskisi ihan uutta pistää kokonaan sileäksi ja uusiksi. Vanhan ja elämää nähneen kunnostaminen sen sijaan on suuri ilo. Sydänseinät saavat lähteä ja ainakin osa puuosista saanee valkoista pintaansa. Mielikuvissa siintää hauskan moderni koti ties mille karhuille, pupuille ja puupalikoille. Se jää nähtäväksi ketä sinne sitten lopulta dalmatialaisensa kanssa muuttaa.
4 kommenttia:

 1. Melkoinen kirppisloyto oikein kunnon nukkekoti/koirakoti/puupalikkakoti!
  Ei taitaisi voida O istuskella uudenkarhean vanerilevysta vasatyn nukkekodin paalla tuohon malliin.

  Innolla odotan mita kaltaisesi visuaalisesti vaativa mamma tuosta taikookaan! :)

  VastaaPoista
 2. Mäkin odotan after-kuvia innolla! H, taloutemme puuartesaani, alkoi heti sormet syyhyten piirtelemään nukkekotihahmotelmia - meille saattaa siis tulla ihan uusi, josko 1-vuotislahjaksi... ;)

  VastaaPoista
 3. Ihana tuunattava! Minä olen myös vähän haaveillut nukkekotiprojektista (koska sen budjettitarpeet olisi kestettävämpiä kuin todellisten projektien?), mutta kun meidän taloudessa ei ole lapsia, niin on niin vaikea perustella tarve ;)

  Ja voisi olla ongelmana, että vierailevat lapset leikkisivät sillä ihan väärin, niin että joutuisi aina vierailujen ajaksi nostamaan turvaan ;)

  VastaaPoista
 4. Elli, no niinpä! Olin joskus aiemminkin miettinyt nukkekodin hankintaa mutta jotenkin ne näkemäni Lundbyt eivät vedonneet. Tämä kolahti rouheudellaan heti. <3

  Saa nähdä milloin ehtisin aloittaa, ideoita on vaikka muille jakaa ja sormet syyhyäisivät jo tämän projektin kimppuun mutta muutama työjuttu pitäisi ainakin hoitaa ensin pois alta. :D

  Sascia, no hitsi!! Kuulostaa ihan superhienolta!

  Mervi, no perusteeksihan riittää "mutku mä haluun!". :D

  Kieltämättä tuo väärin leikkiminen kuulostaa vähän turhankin osuvalta myös. Liekö raaskin antaa ollenkaan leikkeihin tätä jos oikein innostun tuunailemaan. ;)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!