20120229

ä niin kuin ääreishermosto

Jokaisen itseään kunnioittavan äitibloggaajan sisustamassa lastenhuoneessa on tietysti aakkosjuliste. Minä hankin omani joulumyyjäisistä ja koska olen joissain asioissa myös kiireinen melko saamaton, pääsi se seinälle vasta ihan tässä hiljattain. Ja meillä se on tosin makuuhuoneessa koska lastenhuonetta ei (vielä) ole.


Kauempaa katsottuna se näyttää ihan perinteiseltä aakkosjulisteelta. Lähempi tarkastelu osoittaa, että tuttujen H niin kuin hevonen -mietteiden sijaan tämä juliste koostuu vähän vieraammista käsitteistä. Tai ainakin oudommista. Vai miltä kuulostaa H niinkuin hirsutismi tai W niin kuin Weberin koe? Otin siis  kameran K niin kuin kauniiseen käteen ja nyt jään vain odottamaan milloin näitä pitää alkaa selittää uteliaalle O:lle.
Mahtavan seinäntäytteen tekivät ihanat graafisen suunnittelun opiskelijat ja lisäinfoa löytyy täältä.


8 kommenttia:

 1. Aivan ihana juliste! Näin tulevana lääkärinä haluaisin tuon ehdottomasti seinälleni, että jos joskus tulee tarvetta päästä siitä eroon, niin täällä on ostaja valmiina! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidetään mielessä! Tämä oli kieltämättä aihepiiriltään kuin tehty tulevalle lääkärille vaikka nyt graafikon seinälle päätyikin. ;)

   Poista
 2. S niinkuin samis! Pahinta oli valita väriyhdistelmistä se paras.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Itse himoitsin nimenomaan tätä violettikellertävää ja kun menin sitä lopulta ostamaan, olivat ne kaikki menneet. Onneksi ihanaiset painoivat vielä minulle yhden lisää. :)

   Poista
 3. Erinäisten ihmisruumisopetusjuttujen (on sana!) ja lääketavaroiden sekaan kuuluu ihan ehdottomasti meillä myös tuollainen. Kiitos vinkistä, pitää pistää tiedustelua, että jos Ilsalle 1-vuotispäivää ajatellen vaikka... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta ihmisruumisopetusjuttujen kirjohan suorastaan vaatii tällaista rinnalleen.

   Poista
 4. Se ei silti tarkoita, että olisin haksahtanut

  *merkitsevä hiljaisuus*

  blogitrendiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tietenkään.

   *merkitsevä hiljaisuus ja pienen pieni huomaamaton silmienpyöräytys*

   Ei missään nimessä.

   Poista

Kerro ihmeessä!