20120221

neon

Välillä tuntuu siltä, että pään sisällä on pieni ääni joka kertoo ihan selkeästi ja painokkaasti argumentoiden, mitä seuraavaksi pitää visuaalisessa mielessä tehdä. Se sama ääni on luotsannut minua jo monta vuotta ja nyt se käski hullaantua neonväreistä.Kuriositeettina mainittakoon, että askartelutarvikkeissa (ja muissakin toki) olen melkoinen hamsteri ja muuttuvat mielialat ja tyylisuunnat eivät ole esteenä välittömästi idean iskiessä aloittamiselle, koska aina voi hyödyntää omista kätköistä jo löytyviä tarvikkeita. Kuvien kirjaimet ovat kirppislöytö josta olen kirjoittanut aiemminkin ja neonoranssi maali on ostettu monta vuotta sitten aivan eri projektia varten. Maalituubireppu tuntui sopivan niin teemaan kuin väreihinkin ja on sekin kirppislöytö monen kuukauden takaa.

Mitä sinun sisäinen visualistisi käskee tehdä juuri nyt?


5 kommenttia:

 1. En tiiä miks sen mun visualistin pitää päästä ääneen aina just kun oon menossa nukkumaan. Sillon se alkaa sipistä mun korvaan kaikkia ideoita ja en tietenkään saa unta moneen tuntiin. Nyt se on ollut aika hiljaa, mutta eiköhän se joku ilta taas ala rupatella.

  VastaaPoista
 2. Täälläkin sisäinen visualisti pääsee ääneen useimmiten nukkumaanmenoaikaan, valitettavasti. Tällä hetkellä se vihjailee kovasti mm. väripaljoudesta, lp-levyjen kiinnittämisestä seinälle, yllättävistä yhdistelmistä, vanhan tuunaamisesta uudeksi ja kirjahyllyn järjestämisestä skarpimpaan värijärjestykseen. Valon määrän lisääntyessä ja päivien pidetessä myös visualistin vihjailulista kasvaa ja kasvaa, perässä on hankala pysyä.

  VastaaPoista
 3. Se käskee keventää kotiani rankalla kädellä turhasta materiasta, selkeyttää, ja yllätyksekseni kuitenkin myös pehmentääkin hieman lookkia.

  VastaaPoista
 4. Piti lukea huomiseen tenttiin, mutta inspiraatio pakotti koneelle ja tekemään omalle urheiluseuralle treenipassia. Kannet syntyivät jo, vieläköhän sitä askartelisi sisäsivutkin..

  Muuten ajatusvihkoon on kertynyt ideoita hupparin tuunaamiseen..

  VastaaPoista
 5. Hei! Löysin juuri blogisi, se on ihana! Miulla on samanlainen reppu punaisena.. :) Tervetuloa vastavierailulle Pikkutaivaanrannanmaalarin blogiin. Juuri on sisustuskyltti arvonta alkanut siellä!

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!