20120212

likaista kultaa ja last season

Taidan olla vähän last season kun himoitsemaani kynsilakkasävyä löytyy alekorista ja vielä kolmin kappalein. Rivin eka matchaa taivaallisesti hetki sitten (eli paljon myöhemmin kuin ajan hermolla olevat) hankkimaani likaisen kultaiseen luomiväriin, mudanvärinen sävy oli vaan pakko saada vaikka niitä muutama muu sävy jo löytyykin ja metallinen, kuluneen teräksen värinen harmaa oli tietenkin myös ihan must ostos. Niin että naputtelen täällä nyt sitten deadlineja kiinni upeilla rosoisen kullan värisillä kynsillä. Kyllä tuntuu melkein siltä, että sormet suorastaan lentävät näppäimistöllä. Taidan pitää jossain vaiheessa tauon ja kokeilla jotain toistakin sävyä.
6 kommenttia:

 1. Kah! Näpyttelen omaa näppistäni lähes tismalleen samanvärisillä kynsillä! :D
  Tosin nämä kaipaisivat jo kipeästi postoainetta, kun sitä muistaisi ostaa...

  VastaaPoista
 2. Ei oo niinkun yhtään, ei yhtään sun värisiä sävyjä. Katsoin noita ja mietin, nöy nöy, not your cup of tea.

  Ehkä joku ihana keväinen heleä pinkki? Tai koralli?

  VastaaPoista
 3. Minulle sanoi kerran yksi mies Goshin ruskeasta kynsilakasta (en ole varma, onko tuo sitä samaa, itselläni on chocaholic ja cappuccino), että ei ole koskaan nähnyt kenelläkään ruskeata kynsilakkaa. Mitä ilmeisimmin valinta oli hänestä erittäin outo, sillä ei kyllä suoranaisen kehuvalla äänellä sanonut tuota. En minä sitä kyllä niin outona/hirveänä ole ymmärtänyt pitää, pitäisiköhän muka...

  VastaaPoista
 4. Toi luomiväri, magee!! Tuleeko kunnolla väriä vai jääkö valjuksi? Joku in action -kuva olis jees.

  Ja kiitos vielä kirpparivinkkauksesta, älytön paikka :D olen nähnyt sen kyltin ennenkin, mutta lukenut sen tietty sattuneesta syystä väärin; kippis, eikä Kirppis. Löysin sieltä ystävälle hääpuvun!

  VastaaPoista
 5. Viipukka, ohos, ihan mahtavaa löytää kynsilakkasamis! :D Itsekin unohdan aina ostaa poistoainetta. Nyt sitä on poikkeuksellisesti kaapissa ihan runsaasti. :)

  Sascia, joo ei niin. Ei sitten YHTÄÄN mun näköisiä. :D Tosin järkytän nyt maailmankuvaasi ja paljastan, että ostin mintunvihreää jo kauan sitten. Alan varmaan käyttää sitä heti kun pastellisävyt ovat sooooo last season. ;)

  Ano, hassua. :D Minulta löytyy nimenomaan tuo Chocoholic joka on ihan mahtavan suklainen ja kaunis. Etenkin mustiin vaatteisiin yhdistettynä. :)

  Hanna, itseasiassa pelkäsin ostaessani tuota valjuutta mutta tästä lähtee väriä ihan kunnolla. Se on ehkä käytössä hieman ruskeampi kuin kuvassa, pitäisikin varmaan ottaa jonkinlainen in action -kuva tästä. :) Ja huippua, että löysit kirppiksen. Minäkin luin aina sen kyltin väärin ja luulin sen mainostavan sitä baaria siinä takana. :D

  VastaaPoista
 6. Joo, hassua oli. Mutta ilmeisesti ruskea kynsilakka on joidenkin mielestä ei-kynsilakkaväri, onhan se tietysti hieman muuta kuin peruspunainen tai vaaleanpunainen tai hopea. Mutta musta ruskea ja harmaa/malva on taas tyylikkäimpiä kynsilakkoja! Plus jotkut mustat on kanssa parhautta.

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!