20120202

koolla on väliä

Niin on taas monta asiaa ettei tiedä mistä aloittaisi.

Aloitin juomalla kahvia. On muuten kerrankin mukilla kokoa. KoKo-mukilla nimittäin. Meillä anonyymien kahvin suurkuluttajien taloudessa on kaivattu saavin kokoisia mukeja iät ja ajat. Onneksi Arabia tuntuu kuuntelevan telepaattisia toiveita varsin tarkasti. KoKo-sarja sai siis hervottoman kokoisia lisäosia.


Juu, kuvaapa se yksittäin niin se näyttää ihan tavalliselta kahvimukilta.

Vertailun vuoksi vieressä tavallisen kokoinen (hehheh) KoKo joka sekin on sieltä tuhdimmasta päästä vetoisuudeltaan.


Enkä muuten pahastuisi Arabia jos laittaisitte ne mustat Teema-kulhot tai isot Nerot johonkin kivaan keväthankialeen, vink vink!

8 kommenttia:

 1. Anonyymi2/2/12 12:14

  Onpas tuo ison kupin muoto muuttunut! Pari vuotta sitten ostin 8kpl noita isompia kuppeja, ja nekin olivat tuollaisia suippoja kuin tuo pienempi.

  VastaaPoista
 2. Ohos! Onko niitä joku välimallikin? Minua viehättää tuo suippo muoto nimenomaan mutta en ole nähnytkään suippoja isoja missään. Nämä puolen litran isot ovat ihan uusia ja juuri ilmestyneet kauppoihin. Minkä kokoisia ne sinun isosi ovat?

  VastaaPoista
 3. Nauroin liikaa kokoinen-vitsille :D :D Mutta ihan totta, mukien pitää olla kunnon kokoisia, meiltä ei pieniä kahvikuppeja löydy. Tai no, pari muumimukia, mutta joillekin nekin taitaa olla liian isoja kahvikupeiksi.

  VastaaPoista
 4. Anski, tiettyinä päivinä putoaa tämäntyyppinen huumori. :D

  Meillä on vähän sama juttu, ämpärimalleista tarjoillaan ja esimerkiksi mun vanhemmat ovat jo oppineet ja pyytävät suoraan "puoli kuppia vaan kiitos". :D

  VastaaPoista
 5. Loistavaa, loistavaa, loistavaa. Tuollaisia mukeja pitää hankkia <3

  VastaaPoista
 6. Ehdottomasti kiinnostava, pitänee tutkia millaisia värejä on saatavilla. Minullakin on koko-kompleksi: töissä Satumetsä-muki on juuri sopiva automaatin annoksille, koska 2 annosta mahtuu hyvin. Teevettä kun sen yhden annoksen ottaa, niin teepussia joutuisi säilömään kuukausia, että uskoisi sen "tyhjäksi" ;)

  VastaaPoista
 7. Tuo iso Koko-muki on ihan jees, mutta Kokoksi se on "väärä". Mulle nuo "pienet" on ainoita oikeita Kokoja.

  VastaaPoista
 8. Taru ja Mervi, tutkailkaa ihmeessä! Satumetsä on myös ihana mutta jotenkin nämä yksiväriset ovat kuitenkin enemmän minun juttuni vaikka onhan tuolla yksi korentokin joukossa P:n vastalauseista huolimatta. :D

  Kirsikka, myönnän, että minunkin muotoiluhermojani kutkuttavat enemmän nuo suipommat mutta vaakakupissa painaa myös koko. ;P

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!