20120219

koko perheen raidat

Nauratti oikein itseänikin kun matchasin onnellisena kaikkiin sänkyihin samanlaiset raidat äsken  lakananvaihdon yhteydessä. Nämä isommat ovat nyt sen surullisenkuuluisan Ellos-paketin sisältöä ja pienemmät bongasin pitkään kytättyäni Hemtexin alesta. Rukkanenkin joka ei normaalisti osallistu vapaaehtoisesti mihinkään kuvaussessioihin, oli niin fiiliksissä, että hyökkäsi oikein sänkyyn poseeraamaan.

Raitaa on löytynyt myös allekirjoittaneelle itselleen. Surullisenkuuluisalta passireissulta löysin kaikesta muusta huolimatta kirppikseltä hauskan lompakon ja maksoin siitä peräti euron verran. Raikkaat raidat kätkevät sisäänsä vielä raikkaamman vadelmanpunaisen sisustan pääkalloprintillä. Toiselta puolelta päältä on selkeästi tikeistä päätellen irroitettu pyöreä merkki tai muu lappu. Näyttääkö tämä sinusta tutulta, osaisiko joku kertoa enemmän raidallisen ihanuuden alkuperästä?
2 kommenttia:

  1. Raidallinen kukkaro oli jonkun lehden tilaajalahja(tulee niin monta lehteä duunin takia, etten muista mikä se niistä oli) , siihen kuului lisäksi isompi meikkipussi ja toilettilaukku.

    VastaaPoista
  2. Haa! Johtolanka! :D

    Olivatko ne meikkipussi ja toalettilaukku samanlaisilla raidoilla ja pinkillä sisäosalla? Voisin kerätä koko sarjan jos jostain kivenkolosta löytyisi. :)

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!