20120218

haalarimania

Hervottomana vellova haalarikeskustelu on jälleen vallannut niin facebookin kuin blogitkin. Ostetaan, myydään, vertaillaan ja vatvotaan. Pitäisikö sijoittaa Ticketiin vai ostaa edullisempi Reimatec? Kallistuisinko sittenkin Cupcakeen vai hankkisinko halvemman ei-niin-merkillisen. Millaisia ominaisuuksia minkäkin ikäinen mukula tarvitsee pakkaukseensa. Mikä kuosi miellyttää, mikä on tämän kauden sesonkiväri. Kuinka monta haalaria ylipäätään pitää olla? Keskustelu on kausittaista ja niin ovat haalaritkin. On välikautta ja talvikautta ja kurakautta. Kuoma-kenkiä sävy sävyyn ja tietenkin sopivat rukkaset myös.

Olin pyhästi päättänyt olla lähtemättä mukaan haalarimaniaan, O:lla on haalari ja se mahtukoon tämän talven jota toivottavasti ei ole enää niin kovin monta kuukautta jäljellä. (Kun nyt kysyit niin Reimatec.)

Vaan toisin kävi kun törmäsin kirppiksellä kahdenkymmenenkuuden euron ihanuuteen suklaanruskeana. Oikeassa koossa. Käyttämättömän näköisenä.

Tunnustan syyllisyyteni, jäin rysän päältä kiinni ja kannoin saaliini onnellisena typerästi maanisesti hymyillen kassan kautta kotiin. Nyt meillä(kin) on Ticket to Heaven ja se saa luvan olla myös meidän pilettimme pulkkamäkeen koko lopputalven.

5 kommenttia:

 1. En tue Ticketin vaatteita. Tuttavan ipanalle hommasivat, pari kertaa käytti ennen kuin menehtyi leukemiaan...

  VastaaPoista
 2. ^ei kyllä taida liittyä ticketin tuotteisiin mitenkään..

  VastaaPoista
 3. Hieno löytö! Onhan se kiva saada laatutavaraa hyvään hintaan!

  Ja tuo eka kommentti sai mut avaamaan tän kommenttiboksin. WTF? Asia millä turha vitsailla mutta ticketin vaatteisiin ei taida liittyä millään tavalla. Mutta kukin purkaa tuskansa mihin haluaa :)

  VastaaPoista
 4. Asiaan mitenkään liittymättä, mutta arvaapa tulitko mieleeni näistä:

  http://www.shanalogic.com/new-arrivals/bird-skull-bracelet-raven.html

  http://www.shanalogic.com/new-arrivals/bird-skull-necklace-hummingbird-3313.html

  http://www.shanalogic.com/new-arrivals/silver-antler-necklace.html

  http://www.shanalogic.com/new-arrivals/bird-skull-earrings.html

  VastaaPoista
 5. Haalariamania!

  Onneksi meidän perhe asuu täällä pohjosissa missä ei olla haalarimaniasta kuultukaan. Omani kulkevat lassien, uggsin, ja henkkamaukan haalareissa. Kaikissa hinta uutena alle 50€
  Ja hyvin ollaan pärjätty. Ja mummun kutomat pipot päässä ja nahkakinttaat kädessä.

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!