20120220

erään keskustelun innoittamana


keskustelija 1: Nyt loppu, saatana. Meinaan ändi vaarhoolit, kolmiot, keltaisen ja mustan yhdisteleminen, stringi, teippaaminen ja Tukholma.

Haluan silti sen Dymon.

keskustelija 2: Saitko täyden blogibingorivin?

keskustelija 1: Todellakin! Sisustusblogien lukeminen on minun vakkari-iloni öisin, mutta alkaa käydä todella tylsäksi, kun blogista toiseen toistuu IHAN SAMAT jutut. Aloin sitten klikkailla randomina erilaisia blogeja, mutta neljän jälkeen silmille oli jo tullut kolme Warholia, kaksi Stringiä, yhdet hipsteriviikset ja kolmioita. Ei kai sisustusblogimaailma sentään niin ahdas ole, ettei sinne mahdu maalaisromantiikan tai yltiömodernin väliin mitään muuta kuin tuota?

keskustelija 2: On se. Uusin villitys on puupallot helminauhana ja huolettomasti kuvassa visuaalisena elementtinä. ;)

keskustelija 1: Huomattu! :D

keskustelija 2: Mä vastustin urheasti kiusausta puuhelmiin kirppiksellä viikonloppuna. Sen sijaan saatan huomenna sortua valokuvaamaan keltaisen Finnair-tyynyn mustavalkoharmaakolmioisten tyynyjen kanssa valkealla sohvalla rennosti ryhmiteltynä.

keskustelija 1: Paheksuntani määrä olkoon ylitsepursuava. Luen silti.


Keskustelijoiden nimet muutettu yksityisyyden takaamiseksi. 

7 kommenttia:

 1. Hehe hups. :) Mutta hei IHANA tyyny! Mistä tuollaisia löytää? T. entinen Finnairilainen hurahtanut Stringiin... :D

  VastaaPoista
 2. No nyt mun on pakko tulla paheksumaan! :D Ettes häpeä.

  VastaaPoista
 3. mahtavaa!

  jotenkin kun itse on niin sisällä blogimaailmassa, kuvittelee että KAIKILLA on nyt mustakeltainen kausi, ja kolmioita on IHAN joka paikassa. ei niitä kuitenkaan ole, ei edes vielä ihan joka sisustuslehdessä, jotka tuntuu tulevan nykyään askeleen jäljessä, kun blogeissa tapahtuu niin paljon. ja sitäpaitsi, edelleen suurin osa suomalaisista pitää stringiä narupikkareina.

  VastaaPoista
 4. Ehehhee, loistavaa! :D

  VastaaPoista
 5. Ihanaa :) Hiukan ehkä tosiaan tuolta alkaa tuntua sisustusblogeja (ja dekoa) selaillessa, mutta kuten keskustelija 1 keskustelussanne totesi, luen silti.

  Oot ihana!

  VastaaPoista
 6. Tämän perusteella arvioisin, että saattaist arvostaa näitä:
  http://fuckyournoguchicoffeetable.tumblr.com/

  ja

  http://unhappyhipsters.com/

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!