20120217

chanelit roskiksessa ja hieman parempi päivä

Nyt on tuliterä passi ja tuliterä pankkikortti ja tuliterä tunnusluku takataskussa. Alkaa siis näyttää siltä, että viimeaikainen vastoinkäymisten suo on taas hetkeksi rämmitty.

Passinhakureissukin alkoi varsin lupaavasti, P kävi heittämässä roskat ja tuli takaisin kysyvä ilme kasvoillaan. "Haluuksä nää?" Kyllä se vaan hyvin tuntee meikäläisen, kysymyksen kohteena olivat nimittäin uutuuttaan kiiltelevät paperinukkekirjat. Ei niitä oltu edes avattu kun olivat taitteistakin ihan priimat. Siellä olivat kuulemma nököttäneet Chanelin Fashion Review ja Fashion Paper Dolls from 1840-1854 roskalaatikon päällä.


Saatuani aimo kasan henkilöpapereita ja pankkiasioinnin välttämättömiä tykötarpeita, piipahdin vielä lähikirppiksellä. Palasin takaisin mukanani mieletön kasa magneettikirjaimia ja numeroita (joita muuten etsiskelin hiljattain erään työprojektinkin takia) sekä puinen talo puunumeroineen ja plusmerkkeineen. Kyllä tämä tästä taas!


6 kommenttia:

 1. Chanelia roskiksesta! Sattuu!

  VastaaPoista
 2. Voi kateus, mitä paperinukkeja!

  VastaaPoista
 3. Vau mitä löytöjä! Olen lievästi sanottuna kateellinen. Itselle nuo Chanelit menisi pitkään hyllyyn, missä lukee "pukuhistoria". Ah!

  VastaaPoista
 4. Oi, mitä löytöjä! Kuolaan melkein näppikselle.

  VastaaPoista
 5. Jumaliste että säikähdin! Tämä sivu latautui jotenkin oudosti, otsikko- ja sivupalkkitekstisi olivat muuttuneet Comic Sansiksi!!! Päivitin sivun salamannopeasti ja se onneksi näytti taas normaalilta. Huh. Maailmassa on järjestys.

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!