20120106

uusi vuosi, uudet tuoksut

Hyvin harvoin kohdalle osuu tuoksua joka saisi oikeasti pään pyörälle. Myönnän, että kylpyhuoneen pussukat pullistelevat jos jonkinnäköistä tuoksuvaa tököttiä. On kolakarkilta tuoksuvaa suihkugeeliä, karkintuoksuisia hiustenhoitoaineita, kirpeän raikasta shampoota, puuvillantuoksuista kosteusvoidetta ja vaikka mitä. Mutta sellaista the tuoksua jolta haluaisin tuoksua koko ajan, joka päivä, ei ole tullut vastaan.


Erittäin vahvana ehdokkaana ja useimpien päivien tuoksuna on ollut koko loppuvuoden erikoinen porkkanatuoksu joka hullaannutti kyllä tehokkaasti. Se on edelleen ihana, lämmin ja jännittävä mutta joinain päivinä ei vain tee mieli tuoksua porkkanalta. Ei voi mitään. Toinen vahva ehdokas ja pitkään perustuoksuna toiminut granaattiomena-vadelma on sekin ihana, raikas, yllättävä ja mieto. Sopii silloinkin kun harmittaa mutta ei sekään kaikkiin tilanteisiin sovi. Joskus ei tee mieli pirskahdella marjaisasti.


Joulu sai P:n viemään minut tuoksuttelemaan ja yllätin itsenikin. Olin ihan varma, että mitään maata mullistavaa ei tule vastaan mutta päätin kuitenkin kokeilla. Tuoksuin teininä monta vuotta Calvin Kleinin Onelta ja vaikka sekin ihana on edelleen, liittyy siihen liikaa keskenkasvuisia muistoja. Hiljattain lanseerattu Calvin Klein One Shock sen sijaan osoittautui uudeksi syväksi rakkaudeksi. Tuoksu on erikoinen, hauska, yllättävä ja vaimenee hieman ensihuumasta lämpimän makeaksi, melkein hattaraiseksi. Olin myyty heti. Testirannettani nuuhkien tein ruokaostoksia, pyysin P:tä nuuhkaisemaan vielä autossakin. Voittaja oli löytynyt. Tuoksu on niin huumava, että minun tekisi mieli suihkia sitä myös suihkun jälkeen yöksi.


Joulu sai aikaan tuoksuvia paketteja muillekin. Lahjoin itse P:tä ihan puhtaasti oman nenäni johdattamana ja pakettiin päätyi Dieselin Fuel for Life. Pyörryttävän upea miestentuoksu vielä pyörryttävämmän hienossa pullossa. (Kyllä, pakkaus on myös äärimmäisen tärkeä kriteeri tuoksulle.) Testiraati joulunvietossa oli täysin yksimielinen, niin mies- kuin naispuolisetkin osapuolet. Kyllä!

Me taidamme tuoksua näiltä koko vuoden.4 kommenttia:

 1. Mäkin oon ihan vannoutunut One Shock -fani nyt! Oih! <3

  VastaaPoista
 2. Sain Emotionista pienen näytesuihkupullon tuota ja rakastuin. Taitaa EnvyMe olla nyt historiaa. Teininä tykkäsin myös Onesta, mutta mielsin sen miesten tuoksuksi :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi7/1/12 18:51

  CK:sta en oikein ikinä ole pitänyt, liian tujuja tuoksuja aina (esim. One, joka Nelssonia kompaten haisee miehekkäältä, Euphoria, jota eilen viimeksi väkisin yritin kauhistellen vain käyttää), mutta naisten(kin) Dieselin Fuel for Life on mainio :) Tosin itselläni muinainen limited-versio.

  VastaaPoista
 4. Edellinen jatkaa... nyt kun tein tällä viikolla uudesta hajuvedestä päätöksen, niin tuli haisteltua tuota Shockiakin taas. Ihmettelen yhtä asiaa siinä: se ei ole yhtään Shock eikä yhtään tuju. Shock siinä on se, että se ei vastaa yhtään cK:n aiempaa One-linjaa eli selkeätä, kirkasta ja piristävää. Ihan suloinen tuoksu, mutta todella hubbabubbamainen karkkituoksu. Omituinen päätös mielestäni cK:lta lähteä teinisokerilinjalle.

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!