20120130

tulevaisuus

P lupasi minulle O-vapaan alkuillan ja näytti vähän hämmentyneeltä kun ilmoitin haluavani leipoa. "Ottaisit nyt vaan ihan iisisti ja lepäisit. Tai jos se leipominen on nollaa sun pään niin mikäs siinä."Kyllä, se todellakin nollaa pään. Väsyneenä ja kiireisenä on koskaan jaksa keskittyä leipomaan niin, että nauttisin siitä. En ole todellakaan mikään keittiövirtuoosi mutta jotain viehättävää siinä on kun saa roiskia (sananmukaisesti) menemään ja huudattaa musiikkia (CMX:n Iäti-levyä) samalla.


Kesken kiireisimmän roiskimisen soi ovikello. Oven takana seisoi kaksi nuorta kaveria puvut päällä ja vieno hymy naamalla. "Me haluttaisi jutella sun kanssa tulevaisuudesta." 
"Mun tulevaisuudessa näkyy juuri nyt äärimmäisen kriittisessä pisteessä oleva juustokakku joten toivotan mukavaa illanjatkoa."
Hymyillen toivottivat hyvää juustokakkua ja kääntyivät soittamaan naapurin ovikelloa. Lehdenkin jätin ottamatta. Lähitulevaisuus sen sijaan toi kuin toikin tullessaan itseasiassa kaksikin juustokakkua. Onnistumisprosentti selvinnee piakkoin kun vieraat (tutut bloggaajaystävät) saapuvat.4 kommenttia:

 1. Kansa vaatii kuvia - tuo sininen väri kutkuttaa ihan liikaa.. :)

  VastaaPoista
 2. Hahaa! :D Kansa saa kuvia heti kun saan nuo ensin syötettyä parempiin suihin. ;P

  VastaaPoista
 3. Olin sanomassa samaa kuin ano! Tahtoo nähdä jo!

  VastaaPoista
 4. Oih.... juustokakkua! Täytyy sanoa, että tällaisen työpäivän jälkeen pään nollaus kuulostaisi hyvältä ja keinohan se olisi tuo leipominenkin. Mutta miten onnistuisin olemaan syömättä leipomuksia; tai no, ei kai se vaadi kuin kaamean reseptin?

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!