20120122

pikseliähky, patakintaat ja pari astiaa

Pikseleitä siellä ja pikseleitä täällä. Tiedätkö sen tunteen kun näet jotain ja tiedät täsmälleen oikean henkilön jolle se jokin pitää toimittaa. Minulle kävi juuri niin ja kaupan päälle sain vielä satumaisen hyvää asiakaspalveluakin. Pikseleitä päivät pitkät työn ja koulun puolesta pyörittävä, vihreään totaalisesti (toisin kuin allekirjoittanut siis) ystäväni sai muistiinpanoilleen arvoisensa vihkon. Tiedustellessani saman sarjan korttia, ei niitä löytynyt mutta myyjä kaivoi tiskin alta jotain vielä räväkämpää. Ja totisesti, mikä mainio yhdistelmä!Pikseleitä on ilmestynyt myös meille kotiin. Haaveilin osoituskäsipatakintaista täällä blogin puolellakin jo pari vuotta sitten ja vähän ennen joulua ne kävelivät vastaan. Tai siis minä kävelin sattumalta niiden luokse kaupassa ja mukaanhan ne lähtivät. Näillä kelpaa nostella ruokia uunista.Pikselihenkisyyttä on myös Arabian World Design Capital -vuoden HEL2012-astioissa. Joskin toteutus ei varsinaisesti allekirjoittaneeseen niin kolahdakaan. Lopputulos on melko synkkä ja sekava hauskasta pikseli-ideasta huolimatta. (kuva lainattu Iittalan sivuilta)

Sen sijaan samaisen design-vuoden teemaan sopivat Teema-mukit uusissa asusteissaan ovat aivan valloittavan näköisiä ja keittiöömme juuri sopivan värinen Puisto-muki putkahtikin Kauko-kahvilassa käynnin goodiebagista. Tällaisesta kahvia juodessa ei voi kuin tulla hyvälle tuulelle vaikka tämä hieman pikseliteemapostauksen ulkopuolelle putoaakin.


Minähän sanoin, että kaikki asiat liittyvät kaikkeen. Olisihan tämänkin postauksen voinut jakaa vaikkapa kolmeen osaan mutta toisaalta on kiehtovaa nähdä miten asiat linkittyvät toisiinsa. Ja millaiset asiat kenelläkin ja miksi. Kolmeen osaan jakaminen olisi mielestäni jättänyt jotain hyvin olennaista pois näistä aasinsilloista. Onko sinulla ollut viime aikoina toisiinsa kietoutuneita asioita elämässäsi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä!