20120122

pantone ja pakkausteippiä


Ja seinällehän Ne päätyivät. Hämmensin myös itseäni lisäämällä keltaiseen ripauksen vihreää. Olen yleensä varsin vihreävastainen noin niinkuin värisävymielessä. En pukeudu vihreään, en omista edes yhtään ainoaa vihreää vaatetta ja aiemmin omistamistani muistan ne kaikki ihan tarkasti. Niitä on nimittäin tasan yksi kappale sinä aikana kun olen itse vaatteeni valinnut. Joten olen siis hämmentynyt tästä vihreän suoranaisesta tulvimisesta kotiimme.


Olen hämmentynyt myös siitä, että vaikka tiedän elämän palikoiden kuuluvan yhteen ja ajattelen, että kaikki liittyy kaikkeen, olisi nyt ollut mielessä vaikka kuinka monta asiaa joista kirjoittaa. Tuntuu, että kaikki projektit, sisustusjutut, jopa vaate- ja muut ostokset kietoutuvat niin saumattomasti yhteen, että on vaikea päättää mihin yksi postaus loppuu ja mistä toinen alkaa. Tämä postaus saa luvan nyt pysyä kasassa ja kertoa vain näistä korteista, palaan tuohon vihreään hieman myöhemmin.Jaa niin se pakkausteippi?

No se kuulosti hauskalta otsikossa, kortit on kiinnitetty sillä seinään ja erään työhomman puolesta olen varmaan viikon selaillut pakkausteippiä myyviä yrityksiä netistä. Että joo, pakkausteippipä hyvinkin.
7 kommenttia:

 1. Tuollainen seinä pelastaisi monet harmaat päivät...

  VastaaPoista
 2. Ihana! Mun oli pakko myös saada sama korttipaketti ja oli vähän sama ideakin. Mutta työhuoneen seinään.

  Aavistuksen vihreään taittava keltainen on nyt just tosi herkku!

  VastaaPoista
 3. Voi, himoitsin noita kortteja jo viime keväänä ennen kuin ne julkaistiin mutta sitten se vähän unohtui. Meillä on makkarissa niin kamalassa kunnossa oleva tapetti että mikä tahansa sitä peittävä juttu olisi plussaa, mutta korttien värisuora suorastaan täydellinen piilotus. Vaikka luulen, että minun värisuorassani olisi vähän eri sävyt kuin sinulla. Ja siksi muiden värivalintoja onkin niin hauska katsella.

  Jotenkin jumituin tuohon pakkausteippiä myyviin yrityksiin. Onko olemassa firmoja jotka eivät myy mitään muuta kuin pakkausteippiä?

  VastaaPoista
 4. Voi tällä viikolla himoilin näitä Kiasman kaupassa. Ihania!! Ihanaa, että laitoit nämä seinälle :)

  VastaaPoista
 5. En tajua noita yhtään :D Siis joku tikkurilan maalimallisto seinällä. ja luultavasti kohta on "pakko saada". Meillä on muuten ehkä samanlaiset pampulat ikkunassa, jos noi on sellaset lankakerän näköset.

  VastaaPoista
 6. Kati, toivotaan näin. :)

  PaaPii, mä meinasin ensin laittaa noita työhuoneeseen mutta jotenkin ne kuitenkin päätyivät olkkariin. Useimmiten asiat tuntuvat löytävän paikkansa vähän niinkuin itsestään, minun suunnitelmistani huolimatta. :D Ja jokin tuossa vihreässä vetää puoleensa. En tiedä mikä tai miksi mutta jokin. Se hämmentää minua. :D

  Inari, näistä koottu värisuora on ihan varmasti joka kerta erilainen. Mielenkiinnolla odottelen sinun versiotasi. ;)

  Periaatteessa ihan pelkkää teippiä myyviä firmoja ei taida olla mutta pakkaustarvikkeita myyvät firmat ovat siis olleet listallani. :D

  Anna Polkutie, Kiasman kaupan settihän on itseasiassa muistilappuja. Katselin kieltämättä niitäkin mutta päätin, että tällä kertaa riittävät nämä kortit. :D

  Oi mutsi, meinasin nauraa ääneen sillä näiden lisäksi suunnittelin myös ihan tavallisten maalikarttojen laittamista työhuoneen seinälle. :D Ja pallot lienevät kyllä samat teilläkin. Nehän ovat myös ihan käsite jo, omistani lisää täällä: http://visuaalisestivaativa.blogspot.com/2011/12/paulin-blogipallot-ja-pari-kynttilaa.html

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!