20120128

nukkumattomat

Rakastan sitä miltä nukkumattomat lakanat tuntuvat. Siis ihan uudenkarheat jotka on juuri otettu paketista ja pedattu paikalleen. Se on vain jotenkin sanoinkuvaamattoman ihanaa. Lattiatyynykeijun lisäksi meillä kävi myös lakanakeiju ja ensi yö nukutaankin pandojen syleilyssä.
Sisustukseen sopivaa kissaakin kiinnostaa.


Ei siis muuta kuin valot pois ja O:ta lainatakseni: "öitttä!".


12 kommenttia:

 1. Voih, me saatiin jouluna kolmet uudet pussilakanat, mä olen ollut ihan fiiliksissä kun joka kerta lakanoita vaihtaessa on saanut laittaa uudet lakanat sänkyyn. Rakastan myös sitä kahisevaa fiilistä!

  PS. Ihanat lakanat, mutta ei niinkun yhtään teidän näköiset. ;)

  VastaaPoista
 2. Mä kans tykkään, mut en voi kyllä laittaa suoraan paketista, kun ovat niin tärkättyjä että kutittaa. Toinen tympeä asia on se, että kun saa uudet lakanat ja on näitä karvaisia kavereita.. Ei paljoa lohduta kun valkoiset uudet lakanat on seepran raidoilla :D

  VastaaPoista
 3. Sascia, se on vaan niin mahtava se tunne! Ja se menee ohi ensimmäisen yön aikana vaikka tottakai myös puhtaisiin lakanoihin on ihana mennä. Ei se silti vedä vertoja upouusille.

  Ja joo, saatoin ehkä hommata meillekin parit muutkin lakanasetit vielä näiden pandojen (jotka siis niiiiin ei oo meidän näköiset ;)) lisäksi. :D

  Ano, itse olen aika hämmästynyt, etten saa uusista lakanoista oireita vaikka muuten olenkin aika allerginen kaikelle. Kissapuolella meillä onkin järjestetty asiat sikäli hyvin, että löytyy sekä mustia, että valkoisia karvoja. Taattu näkyvyys, myös pandalakanoissa!

  VastaaPoista
 4. Mä en tykkää suoraan paketista otetuista lakanoista, kun ovat jotenkin niin kovia. Niissähän taitaa aina lukeakin, että pestävä ennen käyttöä... Mutta pesun jälkeen, puhtaat uudet lakanat - oi onnea!

  Ihan mahtava tuo teidän uusi setti! Mun tekis mieli uusia noin puolet lakanavarastosta eli kaikki lahjaksi saadut random-kuosit, mutta kun ei raaskis heittää käytettyjä lakanoita pois kun eivät kuitenkaan ole rikki. Eikä kirpparillekaan oikeen, kun ovat jo niin paljon käytettyjä. Isoja ongelmia joo... o_O

  VastaaPoista
 5. Eikös lakanat nimenomaan pidä pestä ennen käyttöä? Niissähän on jotain myrkkyjä.. viimeistelyaineita, homeenestoainetta ja tärkkiä. Hajukin on ihan kamala itse asiassa vielä parinkin pesun jälkeen.

  VastaaPoista
 6. Finlaysonin lakanoissa ei ole mitään myrkkyjä, minkä takia pitäisi pestä, mutta värjäyksestä voi jäädä värijäämiä ja tietysti tehtaalta pölyä ym jonka takia tekstiilit olisi hyvä pestä ennen käyttöä.

  VastaaPoista
 7. Jose, mulla on vähän samat ongelmat tämän lakanakeijun vierailun jälkeen. Pistin myös pyyhevarastoa uusiksi. Itse päädyin siihen, että vien johonkin keräykseen/UFFille/johonkin nuo siistit ja käyttökelpoiset jotka eivät meillä enää tee muuta kuin lojuvat nurkissa.

  Ainu ja Ano, arvelinkin, että tästä tulee keskustelua. Itse olen myrkyistä huolimatta nauttinut sen kerran kun ne tulevat paketista koska pidän siitä kahisevasta tunteesta joka tulee vain ja ainoastaan silloin. Meillä lakanat kiertävät melko nopeasti pesuun joten olen keskittynyt vähentämään kemikaaleja muilta elämänalueilta sitten enemmän.

  Mutta tottahan se on, että varmasti joillain valmistajilla on enemmänkin tärkkejä ja tököttejä lakanoissa.

  Anolle kiitokset, en ollutkaan perehtynyt tähän niin paljon. Mukava kuulla, ettei tämän merkin lakanoissa myrkkyjä ole. :)

  VastaaPoista
 8. Mä oon haaveillu noista panda-lakanoista. Ehkä joskus rikastun tai saan joltain lahjaksi..

  VastaaPoista
 9. Laiza, mä kävin ihastelemassa näitä jo aiemmin ja nämähän ovat nyt puoleen hintaan, käy ihmeessä hakemassa omasi. :)

  VastaaPoista
 10. Heeei, onkohan nuo valkoiset verhot pimentävät? Mä yritän metsästää makkariin valkoisia sivuverhoja pimennysominaisuudella enkä meinaa löytää mistään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä eivät kyllä pimennä juuri ollenkaan, kuvat hämäävät kun on otettu talviaikaan ja aika myöhään iltayöstä myös. Nuo ovat ihan sellaista "tavallista" ohutta puuvillaa tms.

   Kodin Ykkösellä / Anttilalla on aika kattava valikoima pimennysverhoja, oletko sieltä katsonut/kysynyt jo? Valkoinen voi olla kyllä aika haastava väri löytää siihen hommaan. :D

   Poista
 11. Nettikaupasta kurkkailin Mänttilästä ja Kodinykkösestä, mutta lähimmäs valkoista pääsee beiget, ja beigeä en siedä. Alistuin ja hain kanssa neljä ohutta valkoista verhoa Ikeasta, ja viime yön perusteella edessä on toinen reissu, hakemaan valkoista pimentävää rullaverhoa.. :D

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!