20120111

näkökulmaero

Lunta on tullut taivaan täydeltä mutta markkinakoneisto elää jo kevättä ja kesää. Kuvastoa pukkaa harva se päivä ja en ole näemmä ainoa joka on löytänyt jotain innostavaa näistä kiiltäväpintaisista opuksista lumihiutaleiden leijaillessa ikkunan takana. Sekä Kotilo, että Mami go go kirjoittivat juuri H&M:n kevään väreistä. Oli hauska huomata miten eri näkökulmasta samaista kuvastoa voi katsoa, itse koin räikeät värit jotenkin tungetteleviksi juuri nyt ja ihastelin huokaillen kaikkea mustavalkoista. Ehkä minä vaan kaipaan nyt jotain järjestystä tähän kaaokseen kaiken väri- ja työilottelun jälkeen. Entä sinä? Onko kevät herkullisen värikäs vai tiukkailmeisen mustavalkoraitainen?

11 kommenttia:

 1. Aah raita tyynyjä! Mulla on kyllä jo yks mut sen kaveriks....Äst lupasin itselleni kyllä olla ostamatta mitään ainakin kolmeen kuukauteen.

  VastaaPoista
 2. Minä en myöskään lämmennyt tuolle väri-ilottelulle ainakaan tässä vaiheessa. Ehkä myös en myöskään siksi että että halpismerkkien värikkäät liinavaatteet menettäävt puolet kankaan paksuudesta ja väristä heti ekassa pesussa:/

  VastaaPoista
 3. mä voisin haluta noista ton mustavalkosen pyykkipussin. meillä on värejä ihan liikaa nuoren herran toimesta, yhtään siksakpyyhettä en selevinpäin hankkisi!

  VastaaPoista
 4. Ottaen huomioon, miten älyttömän värikäs koti meillä on, niin voin yllättää monet sanomalla, että minun väriskaalani on kuitenkin aika kapea ja nirsoileva. Esimerkiksi keltainen lähes kaikissa sävyissä, oranssi, monen sävyn vihreä, sininen, koralli ja muut epävärit, kaikki lämpimät sävyt, beessi ja muut vaaleanruskeat... Ei niitä.

  Eipä siis miellytä nuo värit, koska en edelleenkään ole yhtään sinut 80-luvun uusiokäytön kanssa. Nuo linkeissä näkemäni värit ovat juuri sieltä (ja syvältä).

  Ihan hyvä, koska mitään tarpeita tässä ei ole, joten eipä tule keksittyäkään niitä. :)

  VastaaPoista
 5. Täällä huokaillaan myös mustavalkoisen eleganssin perään.. ja raitojen! Kapearaitaiset on muutes alessa, käykääpä kattomassa ja yhdet mustavalkoiset lakanat myös. :)

  VastaaPoista
 6. Mustavalkoinen aina. Aika samoja tuotteita kuolailin kuvastosta. :)

  VastaaPoista
 7. Paljon valkoista, ryhditys mustaa, ripaus hopeiseen taittuvaa harmaata ja murunen vaaleahkoa vanhaa roosaa. Niitä minun tekee mieli nyt.

  VastaaPoista
 8. Joo ei iske, siis toi hooämmän kokonaisuus. Tästä on niin vähän aikaa kun tarjolla oli noita kikkailevia kääntövärisettejä, että ei lämpene.
  Siksakit kivoja kylläkin, mut ihan yksin.
  Väriä kyllä saa olla, mutta pienemmissä dousseissa kiitos. Tai äh, ehkä tää ähky johtuu siitä kun työskentelee koko ajan värejen parissa, niin silmä tahtoo just sitä selkeyttä mitä musta-valkosuus tuo...hmm

  VastaaPoista
 9. Voi ei, minkä teit... Kai mun on pakko hankkia NUOKIN korit. Voi jukupätkä.

  VastaaPoista
 10. Oi noi pilkut on ihania <3

  VastaaPoista
 11. Mustavalkosta ja raitaa mulle! Höystettynä kirkkailla väreillä. Suhteen pitää vaan olla oikea, paljon valkoista, reilusti mustaa ja väripisteitä joukkoon.

  Saas nähdä kauanko tämä kausi kestää :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!