20120117

mietittyjä

Tänään olen miettinyt asioita.

Miksi ihmiset eivät yksinkertaisesti juokse silloin kun on kiire omituisen mukakävelyn sijaan? Ihan reteä juokseminen näyttäisi paljon vähemmän silmiinpistävältä kuin se oudosti koikkelehtiminen.

Miksi kaikissa O:n saamissa vaatelahjoituksissa on vähintään viidet vaaleanpunaiset housut eri kankaasta JA Snoopy-sukat tai tossut?

Jos olisin Kottaraisen työkirja, missä olisin?

Miksi kutsutaan niitä kauneuslehtien murskattuja luomivärikasoja ja kynsilakkalänttejä?

Ainoastaan viimeiseen sain vastauksen.

Se on skördelliä.


8 kommenttia:

 1. Oon tosta juoksuasiasta samaa mieltä, vaikka toisaalta joskus kun oon ite oikeesti kiireessä juossut, sekin on tuntunut jotenkin nololta :D

  VastaaPoista
 2. ...ja se, joka murskaa niitä meikkejä kuvia varten, on ammattinimikkeeltään meikinmurskaaja. Mää niin haluan isona meikinmurskaajaksi! Näyttäis hyvältä CV:ssäkin. :D

  VastaaPoista
 3. Miksi ihmeessä niitä meikkejä murskataan? En oo koskaan oikein tajunnut. Miksei ne voi vaan olla niissä paleteissaan, nehän löytyis kaupastakin helpommin kun vois kattoa että tommonen paketti, eikä mikään murskattu läjä. Käsittämätöntä.

  VastaaPoista
 4. skördelli on hyvä sana. meillä on töissä "vastaanottotilassa" isot ikkunat ja jos asiakas on pahasti myöhässä, katsellaan ikkunoista, että jos tyyppi tulee juosten hänet otetaan vielä vastaan, koska siitä yleensä tietää, että hän on oikeasti tullut kiireessä ja sentään yrittää parhaansa ollakseen mahdollisimman vähän myöhässä. :D

  VastaaPoista
 5. Minä ihmettelen, että miksi jokaisessa vaatelahjoituksessa mitä meille tulee on ällöjä poikien pikkuhousuja. Ensinnäkin kuka kierrättää alushousuja!!!? Ja toisekseen, meidän pojat ei käytä mitään Salama-pikkupöksyjä vaan boxereita ja näin talvisaikaan ihan rennosti pitkissä kalsareissa. ;)

  Mä en ole koskaan tajunnut noita miesten pieniä alushousuja, ne on iljettäviä.

  VastaaPoista
 6. Meillä on nimenomaan "ohjeistettu" ihmisiä olemaan ostamatta/antamatta meille mitään vaaleanpunaista varsinkaan nuoremmalle tytöistä. Kummasti niitä silti aina joku meille raahaa ja minä säälimättä raahaan kaikki vaatteet kirpparille, olivat sitten uusia tai jonkun vanhoja, mitä meillä ei käytettäisi kuitenkaan..turhaan niitä sinne kaapin perälle säilöö.

  Ihmiset eivät ilmeisestikään kehtaa juosta enää nykyään vaikka olisi kuinka kiire, tai sitten kaikilla on vaan niin huono kunto ettei jaksa juosta tarvittavaa matkaa. :D

  VastaaPoista
 7. jos mä olisin Kottaraisen työkirja, olisin työpöydällä pinon alimmaisenea, jonkun ihanan luonnoksesn alla. :) tai sitten olisin vahingossa jonkun pienen toimesta piiloutunut sohvan alle.

  miksi ylipäänsä ihmisillä on nykyään niin kiire, ettei ehdi edes seuraavaa bussia odottamaan, jos se menee 10 minuutin päästä? mä jätän juoksematta. (joo, rapistunut kunto, jolle pitäISI tehdä jotain...)

  VastaaPoista
 8. O:n saamat vaatteet on siksi vaaleanpunaisia, jotta ne voisi uudelleensijoittaa tänne meille. Hyvä kiertoon!

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!