20120123

long time, no asu

Tai siis kyllähän sitä tietenkin yleisen viihtyvyyden nimissä jotain on niskaansa vetänyt astuessaan ihmisten ilmoille mutta ei mitään niin mainittavaa että olisin jaksanut niistä sen kummemmin kirjoittaa. Muutama alelöytö sen sijaan ansaitsee hieman huomiota ja ne pääsivät jopa kuviin asti.


Object, tuo kertakaikkinen vaaterakkauteni All Saintsin (jolla on muuten hillittömät alet käynnissä) ohella, todisti jälleen kerran kelpoisuutensa. Tähän merkkiin omalla kohdallani pätee se, että jos se on Object, se on sopiva, ihana, mukautuva ja se kannattaa ostaa. Ainakin jos se osuu vastaan alle puoleen hintaan. Villatakkiasiassa on muhkeat kasat kangasta ja hauskat solkivyöt edessä. Kapinallisena vyötin ne vielä ristiin. Materiaali on melko jämäkkää ja koska olen vannoutunut hihaton toppi -ihminen, ovat kaikki pitkähihaiset edestä auki olevat vaatekappaleet tervetulleita vaatekaappiini toppivalikoimaa täydentämään.Vielä enemmän huomiota ansaitsee sen sijaan kuitenkin huivilöytöni. Olin tulossa yhdestä palaverista ja menossa toiseen kun pujahdin pikaisesti vilkaisemaan mitä Aleksi 13 tarjoilee alessa. Hylättyäni vielä alelapunkin jälkeen melkein satasen maksavan rakkauslaukun, löysin tämän huivin joka on outo  yhdistelmä virkattuja mustia kukkia ja nahkaa. Koko komeuden kruunaavat nahkahapsut joista en vieläkään ole ihan varma ovatko ne aivan kammottava tyylimoka vai niin oudot, että niistä tulee päivän fashion statement.


Päivän toisen fashion statementin tarjoili O juuri äsken. Sen lisäksi, että O on oppinut sanomaan anna, osaa se myös yhdistellä vaatteita rennon huolettomasti ja sävy sävyyn. Huomaa pipon asettelu ja matchaavat lapaset. Ja siis antaminen liittyy siihen, että tämä nimenomainen pilvipipo ja lapassetti piti antaa eteisen naulakosta.
3 kommenttia:

 1. Vau mikä villatakki! Ja näyttää päheältä juurikin noin kun vyöt on solmittu ristiin :)

  VastaaPoista
 2. Herranjestas mä katoin tota ekaa kuvaa, että mitä sun jaloille on tapahtunu! Kaks tikkua siellä alhaalla vaan. Sit skrollasin alaspäin ja totesin että aa, ne onkin makeet sukkarit :D

  VastaaPoista
 3. Minäkin ihmettelin sun jalkoja tuossa ekassa kuvassa kovasti, sit ajattelin että taatusti joku silmähärö nyt mulla ja skrollasin alaspäin elätelleen toivetta toisesta kuvasta joka auttaisi silmiäni havannoimaan ensimmäisen kuvan oikein :D

  Suloin O! Mulla tuli mieleen sana muotitietoinen ja nyt saman niminen biisi jäi rälläämään päähän, argh! :D

  - A

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!