20120106

korttimania

Olen heikkona kortteihin. Niitä tarttuu mukaan aina kun jotain oivaltavaa tai ihanaa osuu vastaan. Joulupukki oli näemmä tietoinen tästä maniasta sillä kahdestakin paketista paljastui ihanuuksia. Sanna Annukat upeassa karhukotelossaan ja Marimekon toinenkin korttisarja. Kyllä pukki tietää ja kyllä nyt kelpaa lähetellä.Kaiken kruunaa joululahja minulta minulle. Sata Pantone-korttia joista en kyllä tiedä raaskinko lähettää yhtäkään. Tekisi mieli koota näistä joku kollaasiseinä vaikka työhuonetta piristämään tai jotain muuta. Ideoita?12 kommenttia:

 1. Ooo! Mistä noita Pantone-kortteja saa?!?

  VastaaPoista
 2. Olisipa ollut parempi, jos en olisi noiden Pantone korttien olemassa oloa edes tiennyt... PAKKO SAADA!

  VastaaPoista
 3. Pantoneista sais todella makeen seinän. Kannatan ideaa!

  VastaaPoista
 4. yhdyn edellisiin....

  VastaaPoista
 5. :D

  Ihanaa, että joku muukin!

  Pantone-kortteja saa monestakin paikasta, itse ostin omani ebaysta kun osui hyvä tarjous vastaan mutta myös esimerkiksi AdLibris myy. :)

  VastaaPoista
 6. Hei voi että tää ois ihana lisä mun pantone mukin kaveriksi :)!! Mäkin haluun pantone seinän! Eihän noita nyt raaski kyllä lähettää kellekä!
  Tää on kyllä niin graafikko juttu ;D!

  VastaaPoista
 7. Pakko saada. KIITOS!

  VastaaPoista
 8. Mulla on samainen korttipaketti lojunut vuoden verran, Amazonista löysin sen. En vaan tiiä mitä noitten kanssa tekisin :D Pakko oli ostaa, kun oli niin hyvä hinta.

  VastaaPoista
 9. Seinä ehdottomasti.

  Mulle riittää toistaseks toi Pantoneiden värikirjo tässä työpöydällä, oi jospa saiskin koko skaalan tusseihin ettei tarttis aina lähtee metsästämään juuri sitä yhtä tiettyä sävyä, joka tietty juuri sillä hetkellä on loppu...;D

  VastaaPoista
 10. Anonyymi7/1/12 15:44

  Olen itsekin miettinyt, haaveillut ja kuolannut Pantone-kortteja meidän talouteen, ennen en vain tiennyt mitä niillä oikeasti tekisin..En niitä missään nimessä lähettäisi kyllä kenellekään..ja voi kuinka kauniin seinän saisi kun laittaisi kaikki värijärjestyksessä seinään.Nyt siis tietäisinkin jo mitä niillä tekisin ja varsinkin nyt kun kuun vaihteessa päästään 4h,wc,kph, 2x vh ja keittiön sisältävään asuntoon. yhdestä tulee ainakin esikoisen koulun aloittamiseen (1,5v) asti työ/askarteluhuone. Päästään kosteusvaurion pelosta ja remontinkin alta pois kokonaan. :>
  Saas vaan nähdä että malttaako sitä huonetta silloin enää luovuttaa lapselle. :D

  Tiqqqu

  VastaaPoista
 11. Anna Polkutie, no tokihan muki vaatii näitä rinnalleen! Oma mukini jäi erääseen työpaikkaan ja olen haaveillut ostavani uuden tilalle. Työt eivät vaan tunnu samalta ilman Pantone-mukista hörpittyä kanelikahvia. :D

  Ellis, ha! Arvasin! Ole hyvä. :D

  miia, mulla on vähän sama fiilis, ne oli pakko saada mutta tosiaan, mitä niille nyt sitten pitäisi tehdä. Aargh.

  Nanainen, seinä olisi kyllä ihana. Työhuoneessa ei vaan oikein ole sopivaa seinää. Sinnehän nämä siis itseoikeutetusti (=P:n mielestä varmaan) kuuluisivat.

  Tiqqqu, ooh, uusi asunto kuulostaa ihanalta! Meillä mietitään vähän samaa huoneiden suhteen, ainoa ylimääräinen on allekirjoittaneen työhuoneena ja O:n ja tuon tavaramäärän yhdistäminen ei ehkä onnistu. Josko tulevaisuudella olisi meidänkin varalle vähän isompi asunto. :)

  VastaaPoista
 12. Kyllä se varmasti tulevaisuudella on isompi asunto teillekin. :>

  Kyllähän tuo pienempi asunto menisi meilläkin vielä parisen vuotta ja Neela 1v pärjää hyvin Anniinan 4v kanssa samassa huoneessa..sattui vaan hyvään saumaan sen rempan takia, muuten varmaan asuttaisiin siinä kunnes on varaa omaan asuntoon/taloon. Ja sitten kun isommalla murulla alkaa parin vuoden päästä eskari niin alkaa olemaan tarvetta saada isolle tytölle oma huone. :)
  Voin vaan kuvitella millaiseen ahdinkoon mä joudun kun siitä työhuoneesta sitten joutuu luopumaan ja mihin sen kaiken kaman sitten saa sujuvasti piiloon tarkoilta silmiltä (omalta itseltäni lähinnä.) :D

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!