20120125

ihan pihalla

Me oltiin äsken O:n kanssa ihan pihalla. Lunta oli melkein lantioon asti ja sitä myös satoi idyllisesti koko ajan lisää. Nenät punoittivat ja nauratti.5 kommenttia:

 1. Ihana postaus, tulinpas hyvälle mielelle! Ja O:lla on tosi kiva haalari.

  VastaaPoista
 2. Onko se lapsen kanssa ulkoilu nyt niin ihmeellinen juttu että siitä on bloggaus tehtävä :D meille ihan päivittäinen rutiini, niinkun ruoka ja unetkin..ja soisin niin olevan kyllä ihan jokaisen taaperon ja isomman lapsen kohdalla.

  VastaaPoista
 3. Sascia, kiitoksia. :) Haalari on itseasiassa ostettu jo ennenkuin O oli syntynytkään ja nyt se onkin sitten sopivan kokoinen. :D

  Ano, jos luet blogiani hieman tarkemmin, huomaat että minulla on tapana blogata niistä muistakin arkisista rutiineista. Niin syömisestä kuin nukkumisestakin. Tai mistä tahansa mitä meidän arjessa tapahtuu, oli se sitten kaupunkireissu, huonosti nukuttu yö, uudet sukat tai jokin muu juttu joka juuri sillä hetkellä on mielessä. Tämä postaus syntyi eritoten kuvista joissa päivän ulkoilun tunnelma mielestäni välittyi erinomaisesti ja sen halusin myös lukijoideni kanssa jakaa.

  Oikeastaan jos katsoo mitä tahansa äitiydestä kertovaa blogia, on 90% todennäköisyydellä parin viime viikon ajalta lumisia ulkoilukuvia haalaripukuisista vauvoista tai taaperoista. Että kyllä se bloggauskynnyksen tuntuu ylittävän monella muullakin. ;)

  VastaaPoista
 4. oliko lunta sun lantioon asti vai o:n?

  VastaaPoista
 5. lotta onko sillä väliä? niin kompakti tuo kottarainen on. ;)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!