20120102

dynamiitti myös päivänvaloon

Ulkona puhaltaa lumimyräkkä ja aika monessa paikassa uudet tuulet muutenkin. Tämä tammikuu on siitä erikoinen, että yleensä vuodenvaihde tarkoittaa pientä hengähdystaukoa ja tammikuu lojumista nollaten kaikkea sitä syksyn hässäkkää. Nyt moni projekti näkee päivänvalon (lumimyrskyn?) tammikuun aikana joten töitä on paiskittu pikkutunneille asti ihan vuoden viimeisiin päiviin asti.

Ihan äsken avasi Candy Shop jo bloginsa oven ja myös Lazy Dynamite -blogissa pistettiin kertakaikkiaan tuulemaan ja uuden ulkoasun kimpussa on askarreltu ilta jos toinenkin. Lopputulos on vihdoin nähtävillä ja lienee kirjoittajalla kaikenlaisia ässiä hihassa tulevaisuuden varalle muutenkin. Eli tutustu ja ihastu! Tarkempaa taustoja valottavaa postausta tulossa lähitulevaisuudessa, pieni maistiainenhan saatiin jo aiemmin.

Ja eivät nämä kuulkaa tähän lopu. Pari yllätystä on minullakin vielä takataskussa tammikuulle.

4 kommenttia:

 1. Anonyymi2/1/12 19:08

  Hämmästyin äsken, kun kävin tuossa Lazy Dynamite -blogissa. Noin hieno logo, mutta lopulle ulkoasulle ei ole tehty mitään! Jää hieno logo huomioimatta, kun sillä ei ole muita samannäköisiä kavereita ympärillä :(

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Anonyymille tiedoksi, että halusin blogin kirjoittajana pitää ilmeen yksinkertaisena ja selkeästi luettavana. Siksi siis ei suurempia layout-virityksiä, tykkään itse lopputuloksesta juuri noin. :) Sitä paitsi, mielestäni muun blogin riisuttu ilme nimenomaan korostaa upeaa bannerikuvaa.

  VastaaPoista
 4. Jokainen projekti on yhdistelmä asiakkaan toiveita ja minun näkemystäni ja tässä nimenomaisessa tapauksessa kuten Nekku itsekin yllä toteaa, yleisilme haluttiin pitää keveänä ja selkeänä ilman turhaa kikkailua. Näin myös blogin pääasia, eli itse tekstit sekä huikeat meikkikuvat ja muu materiaali pääsee oikeuksiinsa. Logon lisäksihän sivupalkin tunnisteet on suunniteltu yhteensopiviksi eli ei se ihan yksinään siellä lillu. Sekin on olennaista muistaa, että elementtien vähyys ja vähäeleisyys ei missään nimessä ole synonyymi sille ettei olisi "tehty mitään". Päinvastoin, mitä vähemmän visuaalisia elementtejä on, sitä tarkemmin ne täytyy suunnitella toimiviksi kun niitä ei voi piilottaa sillisalaatin sekaan. ;)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!