20120112

ajan vaatimuksia ja intiaaneja

Sulkapäähineitä ja mokkasiineja on vilahdellut yhdessä sun toisessakin blogissa. Oi mutsi on selkeästi ajan (ja trendien) hermolla allekirjoittanutta enemmän sillä O sai häneltä eilen varsin inkkarihenkiset kengät. Saatesanat menivät suurinpiirtein näin: "en tiiä onko nää jo liian pienet mutta pakota se laittaan nää edes kerran jalkaan." Seeelvä. Painokas vaatimuksesti toiveesi on kuultu.


Mokkasiinit sopivat kuin nakutettu. Mekko on maastoutumista varten päärynämetsään. (Mitä? Eikö teilläpäin muka kasva päärynämetsiä? Hä?) Pöllö on varmaan äidin eilinen alelöytö toteemieläin. Vielä kun joku ostaisi (inkkari)äidille vaikka sen Youth vs. Futuren sulkakorun niin olisin minäkin kerrankin ajan hermolla.


6 kommenttia:

 1. Mistä nuo ihanat minimokkasiinit on?? valloittavat!

  VastaaPoista
 2. Niin siis minähän pelastin ne kirpparilta :) Me hankittiin tuo pöllö sukulaistytölle lahjaksi muuten. paljo suloisempi ku ne monkipallerot :)

  VastaaPoista
 3. Mistä tuo ihana pöllö? :)

  VastaaPoista
 4. Saija, kuten Oi mutsi tuonnempana kertoo, tossukat ovat kirppikseltä ja ne saapuivat meille siis Mutsilasta eilen. :)

  Kiki, eikö! Mä en taida olla ainoa joka on näistä tossuista innoissaan. ;)

  Oi mutsi, kiitos vielä, ihanat on! Eikä tarvinnut edes pakottaa laittamaan. :D Ja kuten varmaan arvaat, muhun vetoaa ne pallerotkin mutta pitihän tämä pöllökin nyt kotiuttaa kun se tuli kuuden euron alehintaan vastaan. :)

  Ano, pöllö on Monkista. :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana O! Sydän sulaa.
  Ja tuo mekko<3
  Meidän poitsulla onkin samaa kuosia body..

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!