20111228

valoa tunnelin päässä eikun kiasmassa

Uutta vuotta meinattiin meillä juhlia melko lapsilähtöisesti ja rauhaisasti pienen täystuhon kanssa. Tänään sain kuitenkin kutsun joka on ihan pakko mahduttaa jo melkein lukkoon lyötyyn vaikkakin leppoisaan ohjelmaamme. Kiasma muuttuu uudenvuodenaattona valoteokseksi, taaperotyöpajoiksi ja koko perheen ohjelmanumeroksi. Muksuystävällistä ohjelmaa riittää yhdestä viiteen eri pisteillä pitkin Kiasmaa ja jos pontta riittää, seuraavana päivänä pääsisi tutkailemaan typötyhjää rakennusta. Aika harvinaista herkkua siis ja ainakin allekirjoittaneen tekisi mieli sinnekin. Voi tosin olla, että tällä kertaa kiepsahdamme vain nauttimaan varjoteatterista, valomaalauksesta ja muusta mukavasta mukula kainalossa.

Mitä sinä teet uutena vuotena?Lisäinfoa täältä ja kuvalaina samasta paikasta. 

2 kommenttia:

  1. Hei! Kiitos ihanasta blogista. Olen lukenut sen muutaman päivän aikana alusta asti. Kyllä kolahti kun olen itsekin graafikko ja nyt minulla 8kk ikäinen poika :) Odotan innolla lisää luettavaa.

    VastaaPoista
  2. Hei ja kiitos itsellesi kun viihdyt täällä. :) Tosi mukava kuulla, että jutut kolahtavat ja ohos, aikamoinen kahlaaminen on ollut jos koko sillisalaatin olet lukenut kerralla läpi. :D Tervetuloa siis lukemaan ja pikkumiehelle terveisiä. :)

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!