20111207

terapiaraitaa

Tästä lähdettiin liikkeelle. Kasa kulahtaneita siveltimiä, enemmän tai vähemmän rakkaita. Vuosien varrella mukana kulkeneita ja vähän kärsineitäkin.


Sitten törmätään Pinterestissä tällaiseen kuvaan ja innostutaan suunnattomasti. Aletaan miettiä millaisella maalilla ne voisi maalata ja mistä sitä maalia pitäisi ostaa.


Idea hautuu ja hautuu ja alkaa olla jo vähän ylikypsä vaikka toteutuksesta ei näy häivääkään. Sitten luetaan Kahden suoraa ja saadaan lopullinen niitti. Laura oli mennyt askartelemaan ihania tikkuja teipillä ja maalilla. Mietin vieläkin, että kuinka monta jäätelöä mainittu henkilö poikineen on viime kesänä pistellyt mutta myönnän, että tuo teippi-idea on loistava.


Siitä se ajatus sitten lähti. Ja voin kertoa, että mikään ei ole terapeuttisempaa kuin kieputella teippiä siveltimenvarteen. Ei mikään.Kuvista toinen ja kolmas lainattu linkitetyistä paikoista, loput omia. 

4 kommenttia:

 1. Loistavaa, hyvää jälkeä Kottis! Kyllä nyt kelpaa.

  Voi että kun me oltaiskin syöty kaikki noi jädet...mutta pakko paljastaa, että ostin tikkuja askartelukaupasta.

  VastaaPoista
 2. Hei ihanat! Iteki ihastelin noita jätskipuikkoja ja pakko myöntää että naputtelin tilausta teipeistä samana iltana :D

  VastaaPoista
 3. Samoja kuveja katselleena ymmärrän tuskasi. *katselee haikeana siveltimiä jotka kaipaavat sitä jotain*. Tosi hienoja!

  VastaaPoista
 4. Laura, salaa toivoin, että teillä olisi ollut parempi jäätelökesä kuin meillä. ;)

  Bermudan Jenni, siitä se lähtee! Teippeihin jää koukkuun, varo vaan! :D

  annilii, olen ihan ymmyrkäisenä kuinka näinkin pieni asia sai jotenkin työvälineet tuntumaan taas uudelta, raikkaalta ja inspiroivalta. Tekee mieli heti alkaa maalata. :D

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!