20111207

pisteitä ja pinkkejä sydämiä

Eräs eilinen työsähköposti alkoi, että "olen kuullut, että tänään on muka joku pyhä". Freelancer ei paljon pyhiä, sairaslomia tai viikonloppujakaan tunne. Aika lohdullista, että tämä koskee joitain muitakin kuin minua. Tänään olen hautautunut nenäliinoihin, aivoni pyrkivät nenän kautta ulos. Se ei toki estä kuvapankkien kahlaamista, Illustratorin kanssa taistelemista eikä fonttiostoksia. Hidastaa vain vähän.


Onneksi tältä päivältä aletaan olla loppusuoralla. On valmiina banneria ja palkkia, blogiulkoasua ja pinkkejä sydämiä. Rekan kuvia, kätteleviä käsiä ja muutama kyltti. Portfolio perjantaiksi, melkein valmis logo, kuvituksia ja kutkuttavia kokonaisuuksia. Vieressä on nenäliinakasan lisäksi kasa mandariininkuoria ja suklaata. Ensiapua joka toimii aina.

Valmistumassa on sellaisia helmiä, että oksat pois. Vaikka kaikkein mieluiten juuri nyt menisinkin peiton alle piiloon, on minun pakko myöntää, että puurtaminen alkaa pikkuhiljaa näkyä. Pienin askelin lähestytään yhtä sun toista julkaisupäivää. Edetään pisteestä pisteeseen.
Posti toi myös lukemista ja kasan tukkatuotteita. Vielä kun joskus ehtisi paneutua niihinkin. Taidan seuraavaksi lämmittää vähän glögiä, syödä loput mandariinit ja hautautua keltaisen torkkupeiton alle sohvannurkkaan. Kuumeisen P:n ja huuliharppua soittamaan oppineen O:n kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä!