20111213

paras lelu ikinä

Seisoin tänään lelukaupassa ja selitin silmät innostuksesta hehkuen, että jos olisin viisivuotias poika, haluaisin takuuvarmasti tällaisen. P katsoi minua hetken aikaa ja totesi, että olen 28-vuotias nainen ja tunnun olevan innoissani joka tapauksessa.
Nyt meillä on uusi perheenjäsen. Se on läpikuultavan oranssi, sillä on tuntosarvet ja se täpättää täppäjaloillaan eteenpäin. Yllätys seurasi vasta paketin lukemisen jälkeen, se reagoi esteisiin, kosketukseen ja ääneen. Sormia napsauttamalla hexbug kääntyy ja jatkaa matkaa eri suuntaan. Tuntosarveen tökkäämällä se alkaa peruuttaa.
Se kiinnostaa O:ta ihan suunnattomasti ja O ohjaa sitä hellästi tökkien eteenpäin. Tutkii sitä kulmat kurtussa ja kutittaa sitä mahasta. Nauraa kun on laittanut sen selälleen sätkimään.
Kissojakin kiinnostaa. Molemmat seuraavat hypnotisoituna pienen pattereilla toimivan muovipalikan menoa. Eivätkä suoraan sanoen aikuisetkaan tunnu jäävän kakkoseksi tästä.
Ja sitten se paras osa. Elektroninen ötökkä osaa tulla itse pois sohvan alta! Tämän kun saisi opetettua vielä muillekin leluille.

8 kommenttia:

 1. mulle tuli tosta ihan mieleen tää laulu: http://www.youtube.com/watch?v=NXVyRi-4W2g

  VastaaPoista
 2. Jep.Meidän lahjapaketeista kuoriutuu noita, eikä pelkästään siksi että 10-vuotias poika on niistä innoissaan;) Myös me aikuiset jäädään tuijottelemaan niitä!

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka symppis! Kuinka paljon tuolla öttiäisellä oli hintaa?

  VastaaPoista
 4. minäkin haluan tuollaisen! mistä ja paljon hintaa?

  VastaaPoista
 5. Minä tiiän mitä kummipoika saa pukilta! Kiitti vinkistä!

  VastaaPoista
 6. Aivan mahtava! Ihan alkoi kutkuttamaan tuollaisen hankkiminen :) Jos vaikka miehelle... :D

  VastaaPoista
 7. Olen tuollaisia himoinnut itselleni kans... Niin ihania.

  VastaaPoista
 8. Nam! Kissoille tuollainen sekä ylläriksi vanhalle isälle. Isä-ukko (nyt toki jo eläkkeellä) suunnitteli metsäkoneita ja puhui aina siitä, miten harvesterit tulevat kävelemään kuin hyönteiset.

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!