20111215

päivät seuraavat toisiaan

Olen tänään herännyt kuudelta siihen, että O heräsi kesken kaiken. Noussut seitsemältä tahmeasti ylös. Ommellut paperia käsin, juonut kaksi kuppia kahvia, tulostanut, etsinyt puunsyitä, pohtinut missä kolvini mahtaa sijaita ja miettinyt mistä saisi erään repun kuvauslainaan. Piirrellyt sydämiä ja syönyt mandariineja sekä kaksi keksiä.

Eilen oli hurmaavan hilpeä palaveri, kilisteltiin uudelle alulle ja sitten rynnistin joululahjaostoksille. Toissapäivänä käytiin myös jouluasioilla. Tänään on palaveri yhdeltä. Huomenna on tämän joulun ainoa pikkujouluksi laskettava glögitilaisuus ja illalla kummitytön nimipäiväkahvit. Sunnuntaina säntäämme synttäreille, maanantaina on valokuvauskeikka ja tiistaina näemmä eräs salipalaveri. Ja kas, sitten onkin jo melkein joulu. Siivotakin varmaan pitäisi. Ja nukkua.

2 kommenttia:

  1. Täällä on samat fiilikset. Tosin sillä erolla, että meillä tuuletetaan tyytyväisinä jos on saatu nukkua kuuteen asti :) Viime viikolla on saatu juhlia kahtena yönä yli kuuden tunnin unipätkiä, jee!!

    Ja toinen ero on se, etten mä näillä unilla pysty töitä tekemään. Muuta kun silloin tällöin kirjoittelen spiikkejä. Mutta kyllä mä taas joskus. Sitten joskus.

    Voimia!!

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!