20111223

oikeassa paikassa oikeaan aikaan

Tietenkin juuri silloin kun on jo valmiiksi hillitön (lahja)kasa raahattavana, sitä osuu vaateliikkeen lopettajaisiin joissa myymäläkalusteita myöten myydään kaikki pois. Ja naurettavan halvalla tietysti. Olen haaveillut vaaterekistä iät ja ajat. Kun se kävelee vastaan vaivaisella kymmenen euron hinnalla niin pakkohan se on ostaa pois. "Vietkö heti mukaan, kaksi sitä on käynyt jo katselemassa mutta miettivät vielä." No minä en todellakaan mieti! Paitsi hetki sen jälkeen kun olin kävellyt ulos kasseineni ja rekkeineni ja minulle valkeni, että millä hitolla minä nämä kaikki vien kotiin.


Kiitos P:n  salama(McQueenin)nopean toiminnan, rekki saapui lopulta kotiin autolla. Se hakee vielä hieman paikkaansa makuuhuoneessa mutta on nyt jo näyttänyt kyntensä. Kuten karvainen tarkastajammekin joka oli varsin kiinnostunut kasasta metalliputkia. 
6 kommenttia:

 1. Voisiko uudenvuoden lupauksesi olla, että soitan Elsalle silloin kun teen löytöjä, että roudaanko hänellekin? Jooko?

  ps. dyykatut sto-ämpärit edelleen meillä!

  VastaaPoista
 2. Oi onnea! :> Meillä vielä kaivataan ja on muuten kaivattu pitkään vaaterekkiä ja meinaan semmoisen kasata ihan itse [kätevin omin kätösin, kröhkröhöm] :D vanhoista vesiputkista. Kunnosta riippuen jätän alkuperäisväriin ja -kuntoon taikka sitten maalaan sen.

  VastaaPoista
 3. Oi onnea! :> Meillä vielä kaivataan ja on muuten kaivattu pitkään vaaterekkiä ja meinaan semmoisen kasata ihan itse [kätevin omin kätösin, kröhkröhöm] :D vanhoista vesiputkista. Kunnosta riippuen jätän alkuperäisväriin ja -kuntoon taikka sitten maalaan sen.

  Tiqqqu

  VastaaPoista
 4. Tiqqqu: jos kiinnostaa niin mulla on tarpeettomana IKEA:n RIGGA-vaateteline..irtoaa vitosella ja saa noutaa Helsingin keskustasta. (Jos siis askarteluinnot häviääkin ;) )

  VastaaPoista
 5. Aikku: Damn, asutaan Länsi-Suomessa ja ei Helsingissä tuu käytyä kun ehkä kerran vuosikymmenessä..valitettavasti. :D

  VastaaPoista
 6. Meilläkin käytössä vaaterekki kohta 1v pojan vaatteille. On tosi kätevä, näkee nopeasti mitä vaatteita on puhtaana, on nopea ottaa niitä vaatteita ja ei kaatuile pinot! Henkareita sain Nanson myymälästä tosi paljon, olisivat antaneet vielä enemmänkin, mutta loppui tila kesken :)

  Pai tö vei, saamamme puuronäyte oli herkullinen. Itseasiassa samaa puuroa on ostettu isossa paketissa ja aina salaa toivon, että jos poika ei jaksa kaikkea, niin syön itse loput. Vaan kun poika rakastaa puuroa, niin äidin on tyytyminen omaan kaurapuuroon.

  terv. Eeva

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!