20111212

neilikoita ja munakoiso

Olemme käyneet kymmenien sähköpostiviestien keskustelua asiakkaani kanssa väreistä. Päädyimme pitkällisen pohdinnan jälkeen leipätekstin sävyttämiseen munakoison väriseksi ja yrityksen ilme koostuu persikkaisen hedelmäisistä sävyistä höystettynä tarhaneilikan pinkillä.


Posti toi tänään kasan näissä väreissä hehkuvia kortteja, pakkauksetkin oli laitettu sävy sävyyn. Teki mieli itsekin hihkua, että Yay!

Koodarimme on seuraillut rönsyävää ja sävykästä keskusteluamme viilipyttymäiseen tapaansa ja päätti osallistua siihen lähettämällä äsken tämän.


5 kommenttia:

 1. Olen jo jonkin aikaa halunnut tilata tuolta näytteen korttien laadusta, mutta ilmeisesti ovat ihan huippua? :)

  Osaatko antaa muuten neuvoa pantonen värikarttahankintaan, siis noita tuntuu olevan erilaisia niin paljon. Mikä olisi kattavin?

  Kumpa olisimme saaneet nähdä vilauksen noista korteista:)

  VastaaPoista
 2. MOOn laatu on oikein hyvää ja materiaalit laadukkaita. Vähän toki riippuu mitä on tekemässä, esimerkiksi vedoksiahan tuolta ei saa etukäteen toisin kuin normaalin painotalon kanssa Suomessa koska MOO tekee tavallaan standardikokoisia "liukuhihnatöitä" joissa tietyt suuntaviivat ja koot on annettu. Olen kuitenkin ollut erittäin tyytyväinen ja sekä omat, että useammankin asiakkaan projektit on toteutettu tuolla silloin kun se projektiin on sopinut. :)

  Pantonen kanssa on vähän vaikea sanoa tietämättä tarkemmin mihin tarkoitukseen viuhka on tulossa. Sen takia niitä oikeastaan on niin monta ja käyttötarkoitus määrittää melkein mikä kannattaa hankkia. Sisustukseen on omansa, trendiväreille omansa, muoville omansa jne. Yksittäistä projektia varten ei varmaan montaa sataa (tuhattakin jopa) kannata satsata vaan kysyä esimerkiksi painotyön hoitavalta taholta viuhkaa lainaan tai katsottavaksi.

  Ja ei hätää, kuvan kortit tulevat kyllä vielä esillekin kunhan projekti julkistetaan virallisesti. :)

  VastaaPoista
 3. Tosi osuva tuo värikartta :)

  Mertsi

  VastaaPoista
 4. Hienoa, korttien paljastusta odotellessa :) Huomasin myös, että MOOsta saa tilattua näytteen, niin saa hieman tuntua millainen kortti kyseessä!

  Kiitos vastauksesta, lähinnä ajattelin, että hankkisin käytetyn viuhkan, josta saisi hieman vahvistusta siihen miltä värit oikeasti näyttäisivät. Viuhkalle olisi tarvetta sisustamiseenkin, mutta lähinnä tässä ajattelin jonkinsortin painotuotteisiin (paperille).. Mutta noita viuhkoja googlettaessani tosiaan huomasin, että niitä on joka on vähän joka lähtöön, että meni ihan pää pyörälle :)

  VastaaPoista
 5. Mertsi, eikö!! :D

  Ano, juu MOOsta saa myös näyteversion ensin. :)

  Viuhkasta vielä sen verran, että siitähän näkee siis ainoastaan PMS-värein painettujen värien sävyt eli jos tekee töitä tavallisen nelivärin kanssa, ei siitä juurikaan hyödy kyllä mitään. Se painon sopimusvedos on se tärkein osa silloin. :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!