20111117

tarttuvaa ja mainontaa

Keltaharmaan julisteen ilmassa olevat esineet ja asiat lennähtivät myös tarroihin ja kolahtivat tänään postiluukusta. (Itse julisteet haen huomenna painosta ja oman lennokkaan aaykkösesi voit ostaa hintaan 35€ + 5€ pakkaus- ja postituskuluja.)Ostaisitko sinä tarrasi mieluiten neljän arkissa vai yksittäin? Omavalintaisena kokoelmana vai valmiina settinä? Neliskanttisia vai pyöreitä? Kommentiboksi on vapaa äläkä unohda myöskään blogin facebook-sivua jossa voidaan virittää lisää keskustelua niin tästä kuin muistakin aiheista. Tulossa myyntiin sekä allekirjoittaneen omaan pikkuruiseen putiikinkulmaan verkossa, että mahdollisesti myös ihanaan Limboon Helsingin keskustassa.

5 kommenttia:

 1. Mua kiinnostaa tietää, että piirrätkö sä itse noi kuvat (siis nuo tarroissa olevat kuvat), vai muokkaatko sä ne valmiista kuvista?
  Koska jos piirrät itse, niin sitten olen vielä enemmän kade! :D

  VastaaPoista
 2. Piirrän itse ihan joka viivan ja suunnittelen kuvat muutenkin. :) Toki tämän tyyppisessä projektissa on ollut mallikuvaa esimerkiksi erilaisista lentokoneista mutta jokainen lopullisista on kyllä ihan käsin piirretty, skannattu, siirretty koneelle, muokattu ja lykätty tarroihin. Ja julisteeseen tietenkin myös. :)

  Voisinkin koota jossain vaiheessa tästänkin jonkinlaisen making of -postauksen. :)

  VastaaPoista
 3. Tarrat yksittäin ja pyöreänä. Minun makuuni siis. Pistin julisteesta sähköpostia :)

  VastaaPoista
 4. Kirahvi kaupassa nähtiin ja nyt olen myös lukijasi.

  Riikka Alppilasta

  VastaaPoista
 5. Lentokone taitaa lähteä meille samantein kun tulee myyntiin, mies rakastaa niitä ja sisustukseen sopisi mitä parhaiten :]

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!