20111120

putiikki ja promokuvia

Pistetään putiikki pystyyn. Saatavilla lennokkaita julisteita, herkullisia ja toiminnallisia joulukortteja, muutama jäljelle jäänyt ystävänpäiväkorttisettikin joita joku kyseli. Klikkaa itsesi ainoashopiin, osta omaksi tai vaikka lahjaksi. Jos PayPal ujostuttaa niin pistä sähköpostia, kyllä me jotain keksitään.11 kommenttia:

 1. Loistava idea toi toiminnallinen joulukortti! Hyvä sinä.

  VastaaPoista
 2. Kuuluukos tuohon julkan hintaan muuten postarit?
  On se kyllä hieno.
  Pitää mitata olemassaolevia kehyksiä ja mallailla.

  VastaaPoista
 3. Laura, kiitoksia. Idea syntyi jo viime jouluna ja koekappaleet lähtivät lähipiirille. Tänä vuonna ajattelin kokeilla josko joku muukin tykkäisi. :)

  Pilvi, valitettavasti postit tulevat vielä tuohon päälle, menevät maksikirjeenä ja postitusputkessa. Mallaile ihmeessä, jonkin verran on vielä julisteita jäljellä. :)

  VastaaPoista
 4. Poro(/peura?)kortti on hieno! Mitä luulet, oiskohan noita tulossa muillakin kuva-aiheilla? :)

  VastaaPoista
 5. ONIA, kynttelikkö samalla idealla on ainakin mietinnässä ja toki ideoita otetaan vastaan muistakin aiheista. :)

  VastaaPoista
 6. Herkkukortti eri herkku, peura hymyilytti - oon joskus tehnyt samantyylisiä ja vielä nimenomaan peura-aiheisia joulukortteja! Hassua miten jotkut asiat mätsää!

  VastaaPoista
 7. Mä en olisi koskaan saanut nähdä kuvaa tuosta julisteesta. Ihastuin siihen jo kaavailuvaiheessa, odotin sitä kuin kuuta nousevaa. Ah ja voih. Meidän olkkarista tulee keltainen.

  VastaaPoista
 8. Nanainen, jotkut asiat vaan ovat _ilmassa_. :D Peurat olivat tosiaan jo viime vuonna omalle lähipiirille lähetettyinä olemassa mutta varsinaiseen tuotantoon pääsivät vasta nyt. :)

  Sascia, pistänkö varaukseen samantien? ;) Ja mikä ei liene kovin yllättävää, olen ehdottomasti keltaisen olohuoneen kannalla!

  VastaaPoista
 9. Pakko kysyä tuosta seinästä että tiedätkö/muistatko kenties värin nimeä/sävynumeroa tms. tai mikä maali kyseessä? :) Meidän asuntoa aletaan maalaamaan ens vuonna keittiö/kylppäriremontin jälkeen ja tuo olisi olkkariin ja makkariin osaan seinistä mahd. se täydellinen väri! :)

  VastaaPoista
 10. Ano, tätä samaa on tiedusteltu ennenkin ja kyseessä on keskiharmaa. Ei siis mikään tietyn värikartan sävy ja ihan puhdas puolet valkoista ja puolet mustaa -harmaa. :)

  VastaaPoista
 11. Kiva, tuo on meinaan niin hienon näköinen. :>

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!