20111122

piparia ja pillimehua

Eilen lähdimme jälleen matkaan. Tihkusateeseen tien päälle. Sateesta voinee päätellä mihin. Ohjelmassa oli kolme palaveria. Ensimmäisenä jämpti, lyhyt. Vartissa ohi ja turhat jaaritukset pois. Jatkamme torstaina seuraavalla projektilla. Toisena ja kolmantena hieman vapaamuotoisempia, niissä O:kin mukana.


Toisen palaverin puolivälissä makea haukottelu päättyi päiväuniin. Liekö ollut niin tylsää asiaa allekirjoittaneella ja palaverin toisella osapuolella. Kolmas liukui enemmän kahvitteluksi kuin palaveriksi mutta kyllä me nimiäkin pistettiin paperiin. Ja O:kin sai piparin. Voi sitä tyytyväistä hymyä ja tahroja äidin mekossa.


Lopulta nähtiin vielä ihania tuttuja, O testaili iPadia ja joi tärkeänä pillimehua kahvilassa. Ja oi anonyymit, ennenkuin huolestutte, O sai kyllä muutakin kuin piparia ja pillimehua kyseisen päivän aikana.

Kotimatkaa odotellessa oi synkkää ja harmaata. Autojonot matelivat valokaarina.


2 kommenttia:

  1. Meilläkin mennään tylsät palaverit ja kokoukset pillimehun ja piparin voimin.
    Jotain sellaista "muka-terveellistä" hedelmätikkuakin olen aina tarjonnut, mutta jos jätkä näkee pikkuleipiä, niin kaikki muumi-rusinat ja hedelmän palat kyllä hylkääntyy hetkessä!

    VastaaPoista
  2. Neidillä on ihanat säärystimet, mistä nuo on? Meidän neiti 5vee kun on niin rimppakinttu, saattaisi vaikka sopia hänenkin jalkoihin :).
    Pillimehu ja pipari on hyvää viihdykettä! Yleensä semmoisilla saa hyvälle tuulelle lapsen kuin lapsen :).

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!