20111107

p-pallot

Olin pyhästi luvannut itselleni olla hössöttämättä joulusta saati olla lähtemättä tämänvuotiseen villitykseen mukaan ja kutsua sitä j-sanaksi. Viime vuonna oli todella hilkulla, etten hössöttänytkään mutta sitten lipesi ja alkoi syntyä kaikenmaailman karkkiraitaisia koristeita ja muuta epämääräistä sälää.

Tänä vuonna haluaisin meidän joulukuuseemme näitä. (Kiitos vinkistä Sisustusta ja Sitruunoita -blogille.)Pienenä disclaimerina mainittakoon, että näitä saa vasta vuonna 2012. Olen pettynyt. Joudun juhlimaan j-sanaa ilman p-palloja.

Kuva lainattu Selettin sivuilta.

5 kommenttia:

 1. Oi vaude! Nää on makeita, tuollaisten eteen voisi vähän hössöttääkin.

  VastaaPoista
 2. Minä bongasin samat pallot jokunen aika sitten myös jostain netin syövereistä ja suunnaton oli pettymys, kun en mistään saanutkaan niitä tilattua. :/ Noh, onpahan jotain mitä odottaa! :)

  VastaaPoista
 3. Oi vau, pantone mukien ja kaiken muunkin fanina, rakastuin! Joulua en oikeastaan edes vietä, mutta jos jotain joulukrääsää omaan huushollin ajautuisi niin ehdottomasti näitä!

  VastaaPoista
 4. Ooh, ihania! Tilasin juuri Pantone-korttisetin. Mutta ei se ole mitään noihin palloihin verrattuna!

  VastaaPoista
 5. Mitä!? Ei voi olla totta :D Minäkin haluan... Tai taidan aloittaa etsimällä mukeja ja kortteja, joista täällä puhutaan.

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!