20111102

lohdullista

Aiemmasta teräspostauksessa esiintynyt vääränmerkkinen kuivashampoo herätti hilpeyttä. Joku ajatuskatkos on allekirjoittaneella ollut postausta tehdessä tai ainakin aivot narikassa. Yritin äsken korjata kyseistä kohtaa tekstiin ja koska silmiä painoi vielä uni ja kahvikupillinen oli vasta tulossa, ajattelin varalta googlata sanan Swcharzkopf. Ihan vain eliminoidakseni lisähilpeyden tuottamisen.

Pieni oikeakielisyystonttu sisälläni kuitenkin soimasi minua naputellessani hakukenttään. Pitäisihän tämä nyt tietää hei muutenkin!

Tunsin suurta lohtua ensimmäisen hakutuloksen ollessa tämä.

Seuraavalla kerralla en niin murehdi, voin googlettaa jonkin merkin ihan surutta. Osaan sentään kirjoittaa hiustenhoitotuotteet oikein.

4 kommenttia:

 1. Lol! Mä en tod osais kirjoittaa tota..odotas kokeilen Schwartskophia. (pakko mennä tarkistamaan kommentin jälkeen osuko). Tigi on vaan niin paljo helpompi.crate

  VastaaPoista
 2. Ihan mahdotonhan tuo on kirjoittaa oikein! Näyttää olevan kirjoitusvirheet hakutuloksissa on niin yleisiä, että ne kannattaa mainostajankin kirjoittaa omiin hakusanoihin väärin, jotta pääsee googlen listoilla kärjeen ;-)

  VastaaPoista
 3. Itse pitkän saksan lukeneena yritän sinnikkäästi tunkea sanaan ylimääräistä t-kirjainta. Vuosien ajan minun on täytynyt muistuttaa itseäni, ettei mustaa kirjoiteta schwarz!

  VastaaPoista
 4. Jos muuten haluaa oikein hyvät naurut, kannattaa käydä lukemassa Bubbleroomissa myynnissä olevien tuotemerkkien esittelytekstit-niiden kääntämisessä kun on käytetty googlekääntäjää ja lopputulos on ainakin joskus aika hillitön :D Tosin, tuosta on jo aikaa, voipi olla että ovat korjanneet asian. Mutta silloin, ehkä n. vuosi sitten yritin lukea niitä miehelleni ääneen, tosin huonolla menestyksellä kun se ääneen lukeminen oli vaan hillitöntä kikatusta :D

  ps. En mä ainakaan lonkalta osaisi tuota merkkiä kirjoittaa, eikö Tigi voisi ihan hyvin olla yleisnimi kuivashampoolle, ne kun sen hypetyksen aikoinaan alulle panivatkin :D

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!