20111110

lennokkeja ja lautasia

Vihjailut sikseen, nyt se on valmis!


Vihdoin voin paljastaa minkä kimpussa olen viikkotolkulla puurtanut. Kolme bloggaajaa kattoi joulupöydän Finlaysonin näyteikkunaan ja minä sain olla yksi heistä. Omani, lentopostista innoituksensa saanut sekä kaksi muuta, Minnan ja Johannan varsin tekijöidensä näköistä kattausta nekin, löytyvät kaikki Finlaysonin sivuilta täältä. Käy äänestämässä suosikkiasi ja voita pehmeä paketti jouluksi.Varsinainen lopputulos on nähtävillä siis Finlaysonin näyteikkunassa Esplanadilla, joten käy kurkkaamassa jos suinkin ehdit. Satamäärin lennokkeja ei pääse kuvissa samalla tavalla oikeuksiinsa kuin katosta roikkuessaan.Making of -osiota sekä tarinoita kattauksen taustalta luvassa kunhan univelka hieman hellittää ja valokuvaajani ehtii käydä satamäärin kuvia läpi.


Kuvat: Johanna Rotko

9 kommenttia:

 1. Olipas finlaysonin sivuilla huonot kuvat tuosta kattauksesta, ei ollenkaan noita ilmassa olevia lennokkeja. Noh, äänestin silti ;)

  VastaaPoista
 2. Äänestin kilpailussa. Se tosiaan on harmi, että kuvat eivät antaneet ihan oikeaa kokonaiskuvaa kattauksestasi.

  VastaaPoista
 3. Ihana nykyaikainen himmeli. Sopii myös niille, kenellä ei ole lehmän hermoja, jotta virittely olkien kanssa onnistuisi. Mä taidan tehdä oman jouluhimmelin paperitolloista, niiden pyörittelyyn osaisi lapsikin osallistua.

  VastaaPoista
 4. Oi, meidän kohtauspaikka on aina siinä kadunkulmassa. Vilkaisen ensi viikolla :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat kuvat! Ja kiva oli nähdä. Harmi, ettei kuvaa lennokeista mahtunut kilpailusivustolle! Jos mun kattauksesta tuli kivoja kuvia, voisiko niitä mahdollisesti saada vaikka korvausta vastaan käyttöön? :)

  VastaaPoista
 6. Kävin kurkkaamassa kaikkien teidän kolmen kattaukset, ja hienoja ovat todella! Sinulla on raikas kattaus, ja lennokit sopivat hyvin joulunkin somistukseen. Tuossa olisi ideaa joulusomistukseen muutenkin.

  VastaaPoista
 7. Kiitoksia kauniista sanoista ja mukavaa, että kattaus herättää iloa. :) Lennokkien jouluisuus ja "himmeliys" tulivat itseasiassa positiivisena yllätyksenä. Jotenkin lopputulos on ehdottomasti lumisempi ja jouluisempi kuin ajattelin, mikä on tietenkin ihan mahtavaa!

  Sitä en tiedä miksi kuvissa ei tosiaan näy kilpailusivustolla kokonaisuuksia kunnolla. Muillakin on kattauksissaan kaikenlaista roikkuvaa härveliä joten olisi ollut kiva saada ne mukaan. Vaikka kieltämättä ikkunassa oli vähän hintsusti tilaa kuvata, myönnän.

  Anni, sopisikohan niihin paperitolloihin myös hienot sosekuviot....? :D

  Johanna, kuvia on sinunkin pöydästäsi ja niitä saat toki käyttöön kunhan kuvaaja ehtiin katsoa niitä läpi. Mä laitan jomminkummin päin teidän yhteystietoja toisillenne niin voitte sopia kuvista tarkemmin. :) Ja kiitos vielä kattausseurasta, oli tosi hauska päivä!

  VastaaPoista
 8. Jos tuolla kilpailusivustolla klikkaa esiin lisätiedot sivun, pääsee katselemaan useampia kuvia kattauksesta ja kattauksissa käytettyjä tuotteita.

  Upeita kattauksia kaikki!

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!