20111123

käkikelloja ja anatomia hukassa

Lauantaisten ristiäisten päätähti otti lungisti sylissäni ja minusta tuli ihastuttavan miehenalun kummi(tus)täti ja P:stä kummisetä. Lahjapöydän antimiin lisäsimme aimo annoksen itse tehtyä ja yhden kummilusikan jonka löytäminen oli aika kiven alla.


Se on meinaan kumma juttu jos pyytää, että löytyisikö teiltä jotain missä ei ole koukeroita, kelloa tai nalleja niin myyjä kaivaa lasivitriinistä lusikan jossa käkikello hengailee isojen kiekuraisten köynnösten keskellä. Kas kun ei se nalle kurkistanut vielä siitä luukusta. Onneksi lopulta löytyi se oikea ja pieni suuri mies sai pandakuvioisen lusikan ilman yhden yhtä koukeroa.


Eläinteema jatkui muissakin lahjoissa. Vein joskus aiemmin lahjaksi samaiselle pienelle lahjaksi ihanan Under the Nile -saukon josta tuli suuri hitti. Keskustelut pikku-E:n, saukon ja Sophien välillä ovat E:n äidin mukaan varsin intensiivisiä. Niinpä tuntui itsestäänselvältä antaa kyseisen eläinkunnan edustajan kesällä tehdyn potretin originaali tähän osoitteeseen. Kortti on kasattu pikapikaa luojan kiitos hyllystä valmiina löytyneistä papereista ja koristeista. Sisäpuolen kehyksiin kirjoitin onnittelut.Sitten oikein innostuin tästä eläinkunnan edustamisesta ja päätin vielä pikaisemmin pyöräyttää yhden bodynkin. Onhan niitä kato maalattu tässä. Hieman myöhemmin P tuli kysymään, että onko se laiskiainen.  Lahjan saajan äiti puolestaan tiedusteli josko tämä on mäyräbody. Pitänee hieman vielä perehtyä tuohon karhun anatomiaan ennen seuraavaa kokeilua.


5 kommenttia:

 1. Ihanat lahjukset! Upeat kerrassaan! :-)

  VastaaPoista
 2. Kiitos. <3 Toivottavasti lahjan saaja(n äiti) ajattelee samoin. :D

  VastaaPoista
 3. Aivan upea paketti pienokaiselle!

  Saara

  VastaaPoista
 4. On upeat lahjat ja kyllä tuo laiskiais-mäyräbody on ihan legendaarinen! Varmasti ikimuistoinen. Vedet silmissä nauroin täällä vielä. Kunahn vielä saadaan se päälle, pitää pistää kuvaa tulemaan. <3
  Sitä paitsi, täytyy testailla mitä eläintä muut veikkaavat kun kuljettelen E:tä ihmisten ilmoilla bpdy päällä. :D Saadaan yksi aihe lisää vauvan ikä ja nimi -keskustelujen lisäksi Stockan mummojen kanssa höpistessä.
  S

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!