20111117

häähumua

Hääkellot soivat tammikuussa, eivät meille tosin P:n kanssa vaan eräälle asiakkaalleni. Varmasti koskettavimpia asiakkaita ovat ne, joilla on suuri unelma, suuri päivä, jotain tärkeää sydämellään ja minä saan olla osana sitä. Mukana rakentamassa niitä unelmia.Hääkutsu kuulostaa tylsältä ja perinteiseltä, tuo mieleen miljoonaan kertaan nähdyt kaunofontit, kermanväriset paperit, vaaleanpunaiset sydämet ja valmiit kullanväriset sormustarrat. Tämä oli jotain ihan muuta. Lopputuloksessa yhdistyvät lumen kimmellys, koukeroiset kattokruunut, mustavalkoisuus, hohtavat strassit ja rosoisella jäljellä maalatut päätekstit joiden vastapainoksi on valittu klassisempaa taittoa.
Paperi joka ei pääse kuvissa oikein oikeuksiinsa, on sekin kimmeltävää lumenvalkeaa. Nuo kymmenet ja kymmenet strassit ovat käsin liimattuja ja käsin oli tekstattu myös mustat helmiäiskuoret. Niistä ei tosin henkilötietosyistä kuvia. Kutsun tekstit ovat morsiamen käsialaa ja taitto nimien osalta hääparin toivomuksesta julkistamatonta. Pystysuunta löytyi aika viime metreillä, siinä on jotain ylvästä, klassista ja tyylikästä.
Samaan sarjaan suunniteltiin niin kutsu kahdella kielellä kuin Save the date -korttikin. Kuorineen, koristeineen päivineen työvaiheita oli monen monta mutta lopputulos on jo lähtenyt maailmalle ja saanut kuulemma kiitostakin. Myönnän ehkä päästäneeni pari ärräpäätäkin etenkin noiden strassien kanssa mutta nyhertäminen ehdottomasti kannatti.
Talven kimmellys pienellä synkeähköllä twistillä, mustavalkohopeateemaiset häät. Tämä oli kerrassaan hurmaava projekti toteuttaa. Kiitos että sain olla mukana ja onnea tulevaan tärkeään päiväänne!

10 kommenttia:

 1. Todella kauniita!
  Meillä oli aikoinaan myös mustavalkoiset häät.

  VastaaPoista
 2. Mahtavia kutsuja! Kyllä sä vaan osaat :)

  VastaaPoista
 3. Ihan mahtavan näkösiä kutsuja! Nämä ideakuvat jäävät talteen alitajuntaan.. jos joskus on tällaisille tarvetta.

  VastaaPoista
 4. Kiitos <3


  Todellakin, oikein hienoa palautetta on tullut kutsutuilta! Eräskin kommentoi, että voi sentään, kaikki timantit ja kaikki niin nätisti paikoillaan. Joten vaikka ärräpäitä lenteli, kyllä se kaikki oli sen arvoista :)

  Ja juuri eilen ystäväni kommentoi, että: näistä kutsuista näki että oli kaikki niin tarkkaan mietitty ja hienosti toteutettu!

  VastaaPoista
 5. Voi, kun edes saisin tuollaisen KUTSUN postissa, niin ei naimisiin menonkaan kanssa olisi niin stressi (tapahtunee vielä tällä vuosituhannella, vastasi H, kun kysyin päivämäärästä). Kerrassaan upeat! Nuo rosoiset mustat kaunotekstit ja... Ah. Aika luksuskutsukortit.

  VastaaPoista
 6. UPEAT! Voi että, miksei nuo vois olla meidän kutsut. Hääpäiväkin täsmäis.

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!